Zenegra

zenegra

Sildenafil Citrate

Zenegra er et av de nyere potensmidlene på markedet og blir produsert av det anerkjente indiske selskapet Alkem Pharma. Ettersom produksjonskostnadene i India er svært lave, vil du kunne utføre et kjøp av Zenegra til en redusert pris i forhold til lignende legemidler. Hvis du sliter med erektil dysfunksjon, kan vi absolutt anbefale kjøp av dette produktet.

4.6


Den aktive ingrediensen i Zenegra er sildenafil og er det samme stoffet du finner i Viagra og andre kjente potensmidler. For de som ikke er opptatt av merkevarer og hvor ting blir produsert, er det mye å spare på å kjøpe Zenegra med sildenafil. Husk bare at som med mange andre legemidler, vil også dette kunne gi noen bivirkninger.

Zenegra – funksjon og bivirkninger

Årsakene som fører til ereksjonssvikt kan være mange. Angst, stress, røyking, alkoholbruk, depresjon og så videre kan føre til redusert blodgjennomstrømning til penis. Virkestoffet sildenafil fungerer ved å åpne opp blodårene i penis slik at blodet får strømmet til og gjøre penis stiv. Zenegra er beregnet til bruk for menn i alle aldre og uavhengig av den erektile dysfunksjonens grad av alvorlighet. Zenegra kommer med 100 mg virkestoff og skal være tilstrekkelig for de aller fleste.

Hvis du ikke har tatt potensmidler før, bør du avtale en time hos fastlegen din slik at du kan være trygg på at kroppen kommer til å tåle dette legemidlet. Oppsøk også lege hvis du opplever bivirkninger eller ubehag etter å ha tatt disse pillene. Bivirkninger kan være alt i fra milde symptomer som hodepine og kvalme til hjertebank og redusert syn.

zenegra

Beste måten å få tak i Zenegra

I Norge kan det være en pest og en plage å utføre kjøp på et apotek. Pris og vareutvalg er ikke mye å skryte av, så derfor bør du gjøre ditt kjøp av Zenegra online. På nett får du tilgang til en hel verden pluss massevis av andre fordeler:

  • Gjennomfør kjøp av det du har lyst på uten resept
  • SSL-kryptering sikrer kredittkortenes trygghet
  • Pris du aldri har sett maken til
  • 100% anonymitet
  • Rabatt når du utfører kjøp i store mengder

Nå lurer du sikkert på hvor billig du kan få Zenegra? På internett kan du få Zenegra 100 mg til en pris i underkant av 18,00 NOK pr. tablett hvis du går for pakken med 12 tabletter. Hvis du slår på stortromma og handler 180 tabletter, reduseres pris til rett under 7,00 NOK pr. tablett.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *