Retningslinjer

Retningslinjer for frakt

Medisinene vi tilbyr produseres og sendes fra India. Det er en lang vei, og dermed tar leveringen tid. Vanligvis leveres varene innen 10-17 dager, men i noen tilfeller kan de bli forsinket i 5 dager til.

Ved manglende levering etter fristen ber vi deg om å kontakte oss for å informere oss om problemet. Vi prøver vårt beste for å tilby deg en løsning som møter dine interesser.

Retningslinjer for avbestilling

Vennligst merk at vi BARE godtar avbestillinger innen 24 timer etter at du har lagt inn bestillingen. Hvis du ønsker å avbestille ordren må du kontakte supportteamet vårt via telefon eller online chat og gi dem beskjed om hva du har bestemt deg for. Hvis du kontakter oss etter 24 timer vil ikke avbestillingen bli behandlet.

Sørg for at du legger inn en gyldig leveringsadresse i bestillingsskjema, vi anbefaler at du dobbeltsjekker notatene før du legger inn bestillingen. Enhver feil kan gjøre at produktene du har bestilt ikke kan leveres. Hvis du har merket at adressenotatene var uriktig spesifisert bør du kontakte oss så fort du kan for å informere oss om problemet.

Refusjonsretningslinjer

Medikamentene vi tilbyr er generisk tilsvarende de tilsvarende merkeproduktene. Vi garanterer at de er helt like kjemisk og har samme medisinske effekt.

Hvis du ikke er fornøyd med effekten medikamentene våre gir, vennligst kontakt oss for å informere om problemet. Vi gir deg returadressen og så fort som produktet mottas av returavdelingen vår, starter vi returprosedyren.

Før du kontakter oss ber vi deg vennligst sørge for at du tar riktig dosering av produktene og følger bruksanvisningen. Husk at resultatene kan forsinkes av fet mat og alkohol som du tar før tabletten.

Hvis produktet ikke leveres innen fristen (leveringen tar 10-17 dager, og det kan være en ytterligere forsinkelse på 5 dager for tollkontroll) kan du kontakte supportteamet vårt for å kvalifisere for retur. Betalingen din refunderes i sin helhet til kredittkortet ditt. Returprosedyren tar vanligvis 5-7 virkedager. Etter denne perioden reflekteres returen på kontoutskriften din.

På grunn av den spesifikke typen produkter vi tilbyr, tar vi ikke imot retur. Ingen kan garantere at lagringsbetingelsene oppfylles under transport, og dermed kan vi ikke godta den selv om pakken forblir uåpnet.

Personvernsretningslinjer

Vi forstår at vern av all informasjonen du gir oss er svært viktig. Det er derfor vi gjør alt i vår makt for å bruke den forsiktig og fornuftig. Denne informasjonen deles aldri med andre selskaper eller tredjeparts tjenestetilbydere.

Alle transaksjonene på utsjekkingssiden vår er 100% sikre. Vi beskytter sikkerheten til informasjonen din ved å bruke 256-bit Secure Sockets Layer (SSL) programvare, som krypterer all informasjonen du legger inn. I tillegg er betalingsserverne våre sertifisert av uavhengige og anerkjente byråer som sikrer at vi holder informasjonen din sikker og privat.

Det er bare de siste 4 sifrene av kredittkortet ditt som reflekteres i databasen vår, dermed har selv ikke kundestøtteoperatørene våre tilgang til kredittkortinformasjonen.

Ansvarsfraskrivelse

  1. Selskapet vårt er ikke ansvarlig for, og fraskriver oss uttrykkelig alt ansvar for enhver forsinkelse i leveringen som ikke overskrider 10 dager etter den spesifiserte, estimerte leveringsdatoen. 10 (ti) dager etter den spesifiserte, estimerte leveringsdatoen, eller neste virkedag i tilfelle offentlig helligdag, regnes som en frist.
  2. Selskapet vårt er ikke ansvarlig for feilet levering hvis Kunden har spesifisert en ufullstendig adresse, feil adresse eller en adresse som ikke fører til vellykket levering på annen måte.
    Selskapet vårt er ikke ansvarlig for mislykket levering hvis en Kunde ikke har gjort krav på pakken, har avvist den eller har forhindret vellykket levering på noen annen måte. All ny frakt i slike tilfeller utføres bare via International Regular Mail.
  3. Selskapet vårt er ikke ansvarlig for, og fraskriver oss uttrykkelig alt ansvar for levering av generisk produkt som ikke oppfyller Kundens forventninger av kriterier som – farge, form og størrelse på tabletten, tilstedeværelsen av påtrykt markering, eller merket på tabletten, bæring av markedsføringsnavn, eller laget av en produsent som er annerledes enn den Kunden forventet å få.
    For alle generiske produkter presenteres all produktinformasjonen på nettsiden, slik som, men ikke begrenset til – miniatyrbilder, produktbilder, produsentnavn og markedsføringsnavn, er der kun av informasjonshensyn.
  4. Selskapet vårt er ikke ansvarlig for, og fraskriver oss uttrykkelig alt ansvar for manglende virkning av det mottatte produktet i tilfelle produktet ble kjøpt for annen en spesifisert bruk.
  5. Ved å plassere en bestilling hos selskapet vårt, bekrefter du at du har lest, forstått og samtykker i denne ansvarsfraskrivelsen. Enhver handling utført for å kreve pengene tilbake for noen av grunnene over, vil regnes som svindel og kan føre til søksmål og utestengelse fra systemet vårt.