Xifaxan

xifaxan

Rifaximin

For å bekjempe bakteriell infeksjon i tarmene, kan du ta i bruk Xifaxan som er en generisk antibiotika. Xifaxan er reseptfri og brukes til å behandle løs diaré som er forårsaket av E.coli.

De fleste får infeksjonen ved å spise mat eller drikke væske som er forurenset med bakterier.

Xifaxan er også kjent som Rifaximin, og brukes også til å minske risikoen for forverret hjernefunksjon eller hepatisk encefalopati hos voksne som har svikt i lever. Hjernefunksjonen kan påvirkes når leveren slutter å virke, og ikke klarer å fjerne giftstoffer fra kroppen.

4.9


Kan jeg kjøpe Xifaxan uten resept på nett i Norge?

Absolutt! Om du velger å kjøpe den uten resept på nett, så er du sikker på å få den dosen du ønsker og at du får den raskt levert. Du finner legemiddelet helt reseptfri hos <totalpharmacy.net>. Og best av alt; disse kan du finne raskt og enkelt via internett til en hyggelig pris.

Hvor kan jeg finne Xifaxan?

Du kan kjøpe Xifaxan uten resept på apotek i Norge – og vi kan anbefale på det sterkeste at du finner dem på nett hvor du også får den reseptfri. Om du velger å handle legemiddelet på nett, så har du mulighet til å velge mellom flere doseringer og priser, og du vil få en rask levering. Det finnes mange gode tilbakemeldinger om virkningen av Xifaxan, og den kan hjelpe deg som har nedsatt lever- eller nyrefunksjon.

xifaxan

Er Xifaxan reseptfri og hva er pris på tabletten?

Xifaxan kan du få tak i uten resept, og det er fint å ha den muligheten dersom du skulle ha behov for dette legemiddelet reseptfritt. Du kan bestille tabletten via internett, noe som vil være det tryggeste og rimeligste alternativet for deg.

Hva er anbefalt dosering av Xifaxan?

På pakningsvedlegget til Xifaxan vil du se at anbefalt dosering er 550 mg, 2 ganger daglig dersom legen din har anbefalt en langtidsbehandling. Symptomene dine kan bedre seg før infeksjonen er ute av kroppen din, men du må likevel følge medisineringen ferdig slik legen har instruert deg om. Tabletten inntas oralt sammen med et glass vann, og kan tas sammen med- eller uten mat.

Hva bør legen min vite om Xifaxan?

Du bør ikke bruke Xifaxan om du er allergisk mot stoffet, eller andre medisiner slik som rifabutin (Mycobutin), rifampin (Rifater, Rifadin, Rifamate), eller rifapentine (Priftin).

Om du har en av følgende tilstander, kan du trenge å justere Xifaxan dosen din, eller utføre konkrete tester:

  • alvorlig leversykdom
  • diaré med feber
  • vannløs- eller blodig diaré

Fortell legen din om om du er gravid, eller planlegger å bli gravid mens du går på Rifaximin. Det er ikke kjent om Xifaxan går over til brystmelk eller at det kan skade et ammende barn. Men husk å gi beskjed til legen din dersom du er ammende.

Hva er virkningene av Xifaxan?

Antibiotiske medisiner som Xifaxan, kan forårsake diaré, noe som kan være et tegn på at du har en ny infeksjon. Om du har vannaktig- eller blod diaré så må du stoppe å ta Rifaximin og ta kontakt med legen din. Ikke bruk denne type medisin, med mindre du har fått beskjed av legen din.

Hva er bivirkningene av å ta Xifaxan?

Om du opplever følgende tegn til en allergisk reaksjon etter inntak av Xifaxan, må du kontakte helsepersonell umiddelbart: utslett; vanskeligheter med å puste; hevelser i ansiktet, lepper, tunge- eller hals. Om du får vannaktig- eller blod diaré så må du umiddelbart stoppe å ta Rifaximin og ta kontakt med legen din.

De vanligste bivirkningene av Xifaxan

De vanligste, og mindre farlige bivirkningene etter inntak av Xifaxan kan være: oppblåsthet, gass- og magesmerter; en følelse av at du må tømme tarmen raskt; en følelse av at tarmen din ikke er helt tom; kvalme, oppkast og forstoppelse; hodepine og svimmelhet; en følelse av at du er sliten; hevelse i hender, føtter- eller overkropp.

Er det noe annet jeg bør vite om Xifaxan?

Oppbevares i romtemperatur og holdes unna fuktighet og varme. Du kan kjøpe Rifaximin helt reseptfri hos <totalpharmacy.net> til en rimelig pris.

Rifaximin er den aktive ingrediensen i Xifaxan. Legemiddelet kan fås tak i til en rimelig pris. Og om du velger å kjøpe dette legemiddelet uten resept på nett, vil du få det tilsendt raskt og rimelig. Vi minner også om at Rifaximin ikke behandler alle typer av bakteriell reise-diaré.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *