Sildalis

sildalis

Sildenafil Citrate + Tadalafil

Sildalis er et legemiddel for menn som inneholder virkestoffene tadalafil og sildenafil. Disse virkestoffene blir brukt til å behandle et stadig økende problem i Norge, nemlig erektil dysfunksjon. En Sildalis-pille tas med et glass vann omtrent 1 time før man har tenkt å utføre den seksuelle aktiviteten.

4.8


I løpet av denne timen vil virkestoffene begynne å forbedre blodets gjennomstrømning til penis ved å utvide blodårene, noe som tilrettelegger for en hard og langvarig ereksjon og dermed et problemfritt samleie. Sildalis finnes kun med 20 mg tadalafil og 100 mg sildenafil. Pillene kan kjøpes på et fysisk eller online apotek, men på nett får man dem gjerne uten resept til en sterkt redusert pris.

Hvilke bivirkninger kan man få ved å ta Sildalis?

Sildalis vil for de aller fleste ikke gi noen bivirkninger ved normalt bruk. Det kan likevel være greit å ha en viss oversikt over noen av dem slik at man kan reagere raskt hvis man skulle være uheldig. De vanligste er økt puls, allergiske reaksjoner på huden, ereksjon som varer lenger enn 4 timer, hodepine og kvalme. Kun i ytterst sjeldne tilfeller kan mer alvorlige bivirkninger oppstå, som hjerneslag og hjerteinfarkt. Oppsøk alltid lege hvis du skulle oppleve alvorlige bivirkninger.

Videre kan det også være lurt å ha følgende i bakhodet før man velger å utføre et kjøp av Sildalis:

  • Sliter du med hjerteproblemer bør fastlegen din få undersøkt om du vil komme til å tåle den ekstra påkjenningen som dette legemiddelet kan påføre kroppen.
  • Ikke bruk Sildalis hvis du ikke er plaget av erektil dysfunksjon.
  • Sildalis ble spesielt utviklet for menn og gir ikke kvinner noen fordeler.
  • Unngå å drikke alkohol før du tar Sildalis. Hvis dette ikke lar seg gjøre, bør du holde inntaket så lavt som mulig.
  • Sildalis er ikke et prevensjonsmiddel og vil på ingen måter beskytte deg eller partneren din mot kjønnssykdommer.

Hva er den beste måten å få tak i Sildalis på?

På apotek i Norge selges Sildalis og andre legemidler som kan kjøpes med eller uten resept til svært høye priser. Derfor er det nå mange som begynner å få opp øynene for kjøp av legemidler online til en mye billigere penge. Produktene er nøyaktig de samme om de kjøpes over internett eller i en fysisk butikk, men bekvemmeligheten med å kunne sitte i stua og bestille og få varene raskt levert på døra er upåklagelig. Når man kjøper på nett, vil man alltid være beskyttet av et SSL-sertifikat. En annen stor fordel, spesielt for menn, er å slippe å måtte kjøpe potensmidler over disk, noe som kan føre til flaue situasjoner.

Selv om det finnes mange fordeler med å kjøpe legemidler på nett, er pris ofte den aller viktigste. Akkurat nå er det mulig å utføre et online kjøp av Sildalis uten resept til under 13,00 NOK pr. pille. På et helt vanlig apotek i Norge må man ut med opptil fire ganger så mye, så her er det mye å spare!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *