Neurontin

neurontin

Neurontin uten resept til utmerket pris

Gabapentin, som blant annet selges under merkenavnet reseptfri Neurontin, er et medikament for som hovedsakelig anvendes til å behandle partielle anfall og nevrotiske smerter. Det er en såkalt førstelinjemedisin for behandling av nevropatisk smerte som er forårsaket av diabetisk nevropati og sentral smerte. Det gir en moderat effektivt: omtrent 30 til 40 % av de som tar Gabapentin for diabetisk nevropati eller postherpetisk nevralgi oppnår en meningsfull fordel.

Vi skal i denne artikkelen gå litt dypere inn på dette produktet og hvordan du kan handle det for å få det til en så lav pris som overhodet mulig.

4.9


En liten introduksjon av Neurontin

Virkestoffet kalles Gabapentin og finnes reseptfri blant annet i versjon med det generiske navnet Neurontin. Det finnes noe forskning på bruk av gabapentin ved behandling av angstlidelser. I en studie av overlevende av brystkreft med angst og pasienter med sosial fobi, fant man ut at gabapentin reduserte angstnivået betydelig. For panikklidelse er dette produktet ikke særlig effektiv.

Ta dette legemiddelet gjennom munnen. Svelg kapslene med et godt glass med vann. Skulle virkestoffet virke forstyrrende for magen, kan man også ta det med mat eller et glass melk. Ta dosene med jevne mellomrom, og aldri oftere enn det som er anvist. Du nå kontakte en barnelege eller egnet helsepersonell angående bruk av dette legemidlet av barn. Det kan hende at spesiell forsiktighet vil være nødvendig.

Neurontin og bivirkninger som følge av bruk

Neurontin uten resept er å få i styrkene 100 mg, 300 mg, 400 mg, 600 mg og 800 mg og har sett en økning i popularitet som følge av pandemien ettersom det har vist seg å utøve en positiv effekt i forhold til covid. Bivirkninger av den hyppige typen er svimmelhet og somnolens. Tretthet og perifert ødem kan også forekomme. Produktet kan gi en vektøkning på omtrent 2,2 kg etter rundt 1,5 måneders bruk.  Anafylaksi, respirasjonsdepresjon og økt selvmordsatferd er de mer alvorlige bivirkningene, men også heldigvis sjeldne.

Det er helt avgjørende at man leser Neurontin uten resept sitt pakningsvedlegg svært nøye for å lære mer om dosering og bivirkninger. Dette er ikke et produkt for hvem som helst, og før man velger å kjøpe det, må man selvsagt dra innom sin fastlege først.

Du kan kjøpe Neurontin her i Norge

Neurontin uten resept er mulig å kjøpe i her til lands på et hvilket som helst apotek. Men ikke bli overrasket når du tar en titt på prisene, som er av den stive typen. Heldigvis kan man få tak i Neurontin på andre måter, som for eksempel på nett, og da kan man dra nytte av en rekke andre fordeler, som vi skal komme inn på i det neste avsnittet.

Handle reseptfri Neurontin på nett

Det er utrolig dyrt å kjøpe medikamenter som dette reseptfritt på de tradisjonelle apotekene, så derfor bør du helle tenke på å kjøpe det online. Det er imidlertid ikke bare mye penger å spare på dette, for du vil også slippe å stå i kø, som du ville gjort på apoteket på hjørnet, og du kan forvente å få det du bestiller i postkassen innen få dager. En annen stor fordel er at dine betalinger vil være under beskyttelse av den fremst SSL-teknologien.

Er Neurontin billig? Hva er prisen?

Neurontin uten resept vil være utrolig mye rimeligere ved handling på nett. Dette skyldes de lave kostnadene som nettapotekene har i forhold til lønn og leie av lokaler. Dessuten er de smarte ved å kjøpe mye av produsentene av gangen, noe som fører til kvantumsrabatt og lav pris for kundene.

Neurontin er et generisk medikament fra India, så dersom du ønsker å kjøpe det, finner du det i de forskjellige styrkene i esker på 180, 120, 90, 60 eller 30 tabletter. Jo flere tabletter du kjøper, jo lavere blir prislappene til slutt. Husk at prisen kan øke noe jo mer virkestoff som finnes i tablettene.

Hvordan kjøper man Neurontin online?

Å kjøpe dette produktet online vil være en enkel sak for de aller fleste. Faktisk vil det være like enkelt uansett hvilket apotekprodukt du ønsker å kjøpe. Men for å være på den sikre siden, har vi nedenfor listet opp en enkel og grei oversikt skulle du være usikker:

  • Gå inn på nettapotekets startside
  • Skriv Neurontin eller navnet på produktet du trenger inn i søkefeltet. Man kan også bla gjennom kategorisidene og finne produktene derfra
  • Velg mengden tabletter og deres styrke. Pris vil vises
  • Gå til kassen for betaling
  • Oppgi noen personopplysninger, som oftest kreves bare navn, e-postadresse og adressen du ønsker at leveringen skal finne sted
  • Velg en betalingsmetode og oppgi dine kortopplysninger hvis du foretrekker kortbetaling

Å gjøre innkjøp av apotekvarer som dette produktet på nett er altså ikke så vanskelig. Etter din første handel over internett og etter at du har fått opplevd alle de gode fordelene, er vi relativt sikre på at du ikke ønsker å handle på gamlemåten igjen.

Neurontin — en liten oppsummering

Reseptfri Neurontin har mange bruksområder og har hjulpet mange pasienter med å behandle deres lidelser. Den siste tiden har man også brukt det i behandling av coivd-pasienter. Bivirkningene er noe de aller fleste ikke vil merke noe til. Og skulle man være så uheldig å oppleve en eller annen bivirkning, vil det som regel bare være av den milde sorten.

Reseptfri variant av dette produktet kan man enkelt handle på nett til lav pris. Fordelene er mange sammenlignet med å handle fra et av de gammeldagse apotekene.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *