Melatonin

melatonin

Melatonin uten resept til grei pris

Melatonin er et naturlig hormon som kroppen utskiller og som bidrar til opprettholdelsen av våkne-søvn-syklusen (går også under navnet «biologisk klokke»). Denne prosessen er prosessen med søvn og våkenhet; hos alle mennesker utgjør dette omtrentlig 8 timer med nattesøvn samt 16 timers aktivitet på dagtid i gjennomsnitt. Melatonin er også laget syntetisk og tilgjengelig reseptfri.

Leser du videre i artikkelen vi har skrevet, får du lært mye mer om dette produktet og hvorfor du bør kjøpe det online om du ikke liker å betale en altfor høy pris for apotekvarer.

5


En introduksjon av Melatonin

Virkestoffet kalles Melatonin og er tilgjengelig som et generisk legemiddel med samme navn, altså Melatonin. Mange mennesker velger å kjøpe og ta Melatonin for å øke kroppens konsentrasjon av dette hormonet. Dette fører til at man sovner både raskere og bedre.

Dette produktet uten resept tar man like før man går til sengs på kveldstid. Virkningen kommer nesten umiddelbart og har hjulpet mange mennesker som sliter med søvnløshet og andre søvnforstyrrelser. Selv om dette er et naturlig stoff som kroppen selv produserer, må du være nøye med å lese pakningsvedlegget og følge enhver instruks som står oppført der. Man må passe på å ikke ta for mye da det da kan være fare for overdosering og vil ikke føre noen ekstra fordeler med seg.

Melatonin samt potensielle bivirkninger ved bruk

Reseptfri versjon av dette legemiddelet tas med et glass drikke, gjerne melk eller vann, en halvtime før man har tenkt til å sovne. Dette produktet uten resept er ikke tilgjengelig i noen andre mengder enn 3 mg virkestoff. Dette høres kanskje lite ut, men det er faktisk ikke mer som skal til for å oppnå en bedre og sunnere søvn. Man må heller ikke la seg lure av at dette legemiddelet har mye til felles med det naturlige hormonet med samme navn, for man kan faktisk oppleve bivirkninger ved å innta det i tablettform.

De aller vanligste bivirkningene som har blitt rapportert som følge av inntak av dette medikamentet i tablettform er blant annet svimmelhet på dagtid, våkenhet og forvirring, mareritt, hodepine, endringer i blodtrykk, smerter i ledd og rygg samt redusert matlyst. Dette er relativt milde bivirkninger som vil gå over av seg selv når man slutter å ta dette legemiddelet.

Melatonin 3 mg kan du kjøpe i Norge

Melatonin uten resept er et produkt som er å finne i hyllene på apotek store deler av landet. Så fint, tenker du sikkert. Men det er bare et ørlite problem hvis man vil kjøpe det på den måten – pris. Det er derfor vi hele tiden oppfordrer folk til å heller handle online, og i neste avsnitt vil du forstå hvorfor det er så sabla lurt å handle apotekvarer online.

Handle helt reseptfri Melatonin på nett

Melatonin reseptfritt koster en del penger i de tradisjonelle og gammeldagse apotekene. På nett vil du derimot bli presentert for en helt annen verden og helt andre priser. Hvis du går inn på et nettapotek via din bærbare datamaskin eller smarttelefon, kan du nyte godt av enorme fordeler som gigantisk utvalg, rask levering til døra eller postkassa, utmerket kundeservice, trygge SSL-krypterte betalingsmåter og mye annet som kun de som handler online får oppleve.

Er Melatonin dyrt? Hvor mye koster det?

Melatonin uten resept bør du utføre et kjøp av på nett. Dette skyldes først og fremst de ekstremt lave prisene som nettapoteket kan sette på varene sine som følge av mye lavere kostnader sammenlignet med de kostnadene vanlige apoteker har. I tillegg hjelper det på at de inngår lukrative kontrakter med legemiddelprodusenter direkte, som igjen er med på å kutte pris på de varene du vil kjøpe.

Melatonin er et såkalt generisk produkt og utvikles blant annet i India. Det er som nevnt bare mulig å kjøpe i versjon på 3 mg virkestoff. Derimot kan du velge antallet tabletter du ønsker å kjøpe. Produktet kommer nemlig i esker med 180, 120, 90, 60, 30, 20 og 10 tabletter. Pris reduseres jo flere tabletter du kjøper om gangen.

Hvordan kjøper man Melatonin online?

Å kjøpe dette produktet eller andre apotekvarer over internett er en smal sak for de aller fleste av oss. Man trenger ikke være dataekspert for å få det til, men vi synes likevel det vil være på sin plass å gå kjapt gjennom de viktigste stegene i prosessen for å handle på nett:

  • Ta frem på mobilen og skriv inn adressen til nettapoteket
  • Søk opp produktet eller finn det ved å bla gjennom de ulike kategoriene
  • Velg antallet piller du ønsker det skal være i esken
  • Gå til betaling og velg den løsningen for betaling du foretrekker
  • Velger du for eksempel kortbetaling, må du oppgi dine kortopplysninger

Det er altså lett som bare det å skaffe seg dette produktet over internett med en telefon eller datamaskin. Dersom du likevel skulle støte på noen utfordringer, vil nettapoteket still opp og hjelpe deg gjennom prosessen via telefon eller chat.

Melatonin 3 mg — en oppsummering

Reseptfri Melatonin blir tatt av millioner av mennesker for å oppnå en bedre søvn. Selv om kroppen produserer dette hormonet selv, kan det å få det i seg i tablettform være med på å sikre at man sover bedre om natten. Bivirkningene er langt ifra det alvorlige slaget, men man skal likevel være påpasselig med å få i seg for mye av det.

Reseptfri versjon av dette produktet finner du på nett til utmerkede priser. Derfor vil vi anbefale deg å handle online neste gang behovet for både dette og andre medikamenter oppstår.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *