Levitra Super Force

levitra super force

Vardenafil

Vi skal være så ærlige og si at det er så utrolig trasig for menn i de tilfellene der penisen ikke orker å bli stiv. Men det er ikke bare mannen som blir lei seg, en frustrert partner som hadde sett frem til en lang natt med massevis av penetrering vil også bli skuffet. Heldigvis finnes det assistanse å få, fra blant annet Levitra Super Force uten resept, som er et medikament som i løpet av den siste tiden bare har blitt mer og mer populært.

4.9


Les videre og bli kjent med Levitra Super Force. På slutten skal vi avsløre hvor det beste stedet for å kjøpe det kjøpe er. Det finnes nemlig et hav med kostnader å spare hvis du befinner deg i Norge og frem til i dag har pleid å handle legemidler i landbaserte apotek. På nett foregår alt online, og dette reflekteres nemlig også i pris.

Levitra Super Force sin funksjon

Før man velger å kjøpe og teste ut et helt nytt produkt, vil mange svært gjerne bli kjent med det først. Dette kan nemlig være lurt før man velger å investere i noe som man ikke vet om vil fungere eller ei. Så hva er Levitra Super Force? Hvordan fungerer det?

I en tablett med Levitra Super Force finnes det en kombo av 2 aktive virkestoffer: Vardenafil på 20 mg (som gir en økning av blodtilførsel til penis) og 60 mg dapoksetin (som forhindrer for tidlig ejakulasjon). Her har vi altså på en måte to medikamenter i ett og samme produkt, så i stedet for å kjøpe dem separat, vil du kunne spare en finfin sum med penger og føle deg mer komfortabel med å kun måtte svelge én pille.

Levitra Super Force uten resept kan dessverre også gi en og annen bivirkning. Dette er ikke noe som er uvanlig for legemidler, så vær sikker på at du leser pakningsvedlegget svært nøye før du svelger din første pille. I tillegg kan det være lurt å ta turen til fastlegen din og forhøre deg om kroppen din vil tåle påkjenningen med å ta Levitra Super Force.

levitra super force

Hva er prisen på Levitra Super Force?

Det er ingen tvil om at Levitra Super Force for menn kan være et behjelpelig legemiddel. Du tror sikkert nå at det koster en pris som ikke tåler dagens lys. Levitra Super Force for menn er riktignok rådyr på apotek på fastlandet i Norge, men det finnes heldigvis bedre alternativer, som for eksempel på nett. Å kjøpe og handle Levitra Super Force uten resept på et apotek online er bare fordelaktig:

  • Levering til alle adresser i Norge
  • SSL-beskyttede pengetransaksjoner
  • Man kan velge blant et stort sortiment før man velger å kjøpe
  • Aldri mer kjedelig venting i lange køer
  • Alt sammen til en mer fordelaktig pris.

Hva koster så Levitra Super Force online på nett? Levitra Super Force kommer med 60 mg + 20 mg aktivt virkestoff. Pakken med 12 tabletter har en pris på hver tablett litt under € 7,00. Den aller største pakken inneholder hele 180 tabletter og gir en enhetspris på € 4,80 pr. tablett.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *