Stromectol

stromectol

Ivermectin

Stromectol er et generisk legemiddel som er foreskrevet i Europa og er blant legemidlene som brukes i kampen mot coronaviruset. Legemiddelet bekjemper infeksjoner i kroppen, og denne tabletten er en type anti-parasitt medisin som sørger for at enkelte parasitt-organismer i kroppen dør. Det inneholder ivermectin som blir brukt til behandling av mennesker, men også til behandling av griser, kveg, hester og sauer. I mars 1997 ble den godkjent som behandling mot strongyloidiasis (skabb) hos mennesker, og du har i dag mulighet til å kjøpe den via internett.

5


Om du har en eller flere av følgende tilstander, så skal du ikke bestille Stromectol:

  • astma
  • lever problemer
  • allergisk mot ivermectin, andre medisiner, mat, fargestoffer eller konserveringsmidler
  • gravid eller prøver å bli gravid
  • ammende

Du skal vite at ivermectin er et legemiddel som finnes i Europa, og kan fås tak i til en rimelig pris. Og om du velger å bestille dette legemiddelet på nett, vil du få det tilsendt raskt og rimelig.

stromectol

Kan jeg kjøpe Stromectol uten resept på nett i Norge?

Ja det kan du! Om du velger å handle via internett, så er du sikker på å få den dosen du ønsker og at du får de raskt levert. Du finner legemiddelet reseptfri hos norsk-apotek.com. Og best av alt; Disse kan du finne raskt og enkelt via internett.

Hvor kan jeg kjøpe Stromectol?

Du kan kjøpe ivermectin på apotek – og vi kan anbefale på det sterkeste at du finner dem på nett hvor du også får den reseptfri. Om du velger å handle legemiddelet via nett, så har du mulighet til å velge mellom flere doseringer og priser, og du vil få en rask levering. Det finnes mange lovord om Stromectol der ute, og det er et trygt og bra legemiddel som vil gi deg tro på at du vil bli raskt frisk igjen om du kjemper mot en infeksjon

Er Stromectol reseptfri og hva er pris på tabletten?

Ja det er den, og om du velger å bestille den på nett så vil du alltid ha den tilgjengelig dersom du plutselig skulle ha behov for den. Å bestille tablettene uten resept er både trygt og enkelt, og du slipper å stå i kø og risikere å smitte-, eller bli smittet av andre. I tillegg vil du fort oppdage at om du velger å kjøpe Stromectol via internett, så er det det rimeligste alternativet for deg, og du får den attpåtil helt uten resept.

Hva er doseringen for Stromectol, og hvor lenge skal jeg bruke den?

Før du inntar ivermectin er det viktig at du vet hvilken dosering du skal ha. Dette vil stå på pakningsvedlegget, men vi har summert opp noe for deg her. Hvor mye du skal ha kommer altså an på hvor gammel du er, hvilken infeksjon du skal behandle, hvor alvorlig infeksjon du har, hvilke andre tilstander du har og hvordan kroppen din tåler første dosen.

Dosering og størrelse av tabletten Stromectol

Tablettene finnes i størrelser på 3mg og 12mg uten resept, og inntas oralt.

Anbefalt dosering for voksen i alderen 18-64 år, ved parasitt-infeksjon er, 200 mcg/kg kroppsvekt tatt som en dose. De fleste vil ikke trenge mer enn en dose.

Anbefalt dosering for barn i alderen 0-17 år (og over 15 kg), ved parasitt-infeksjon er, 200 mcg/kg kroppsvekt tatt som en dose. De fleste barn vil ikke trenge mer enn en dose.

Hvor lenge skal jeg ta Stromectol tablettene?

Når du har mindre symptomer på infeksjon og formen føles bedre, vil det indikere at du er på bedringens vei. Men for å være sikker må du dra til legen og sjekke at du er blitt helt frisk. Dersom du ikke fullfører den anbefalte doseringen, vil du ikke bli kvitt infeksjonen.

Hvordan fungerer Stromectol – Virkning og Bivirkning?

Stromectol fungerer ved å bekjempe infeksjoner i kroppen din, og den bekjemper også noen parasitter. Det er en anti-parasitt medisin som inneholder ivermectin og er svært nyttig i bekjempelsen av koronaviruset. Husk å være i dialog med legen din eller annet helsepersonell slik at du blir fulgt opp for å se at infeksjonen er borte. Det kan også hende at du trenger å gå gjennom en ny behandling med legemiddelet og du må da kjøpe en ny runde.

Hvilke bivirkninger kan jeg oppleve av Stromectol?

Svært sjeldent kan det forekomme bivirkninger. Men om du skulle oppleve å få noen av disse bivirkningene, så må du ta kontakt med lege eller helsepersonell snarest mulig: allergisk reaksjon, pusteproblemer, endring i synet, brystsmerter, forvirring, øyesmerter, høy puls, svimmel, feber, rødhet, anfall, ukontrollerbar urinering, uvanlige hevelser, unormal svakhet eller tretthet.

Hvordan skal Stromectol tabletten inntas?

Denne tabletten skal tas oralt og sammen med et helt glass vann. Medisinen skal inntas på tom mage, for eksempel om morgenen, og minst 30 minutter før- eller 2 timer etter du har spist. Husk å lese veiledningen fra resept-etiketten.

Er det noe annet jeg bør vite om Stromectol?

VIKTIG: Ikke dele medisinen med andre enn den er tiltenkt, og hold den ute av barns rekkevidde. Oppbevares i romtemperatur under 30 C, og kastes etter den er utgått på dato. Du kan kjøpe ivermectin helt reseptfritt hos norsk-apotek.com til en rimelig pris.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *