Antabus

antabuse

Antabus uten resept til utmerket pris

Reseptfri Antabuse er et legemiddel pasienter inntar som en støtte til behandlingen av kronisk alkoholisme gjennom produksjon en umiddelbar følsomhet for etanol. Medisinen virker ved å hemme et enzym, noe som fører til at mange av de kjente bakruseffektene kan merkes umiddelbart etter at man har inntatt alkohol.

Mange som har slitt med alkohol har altså hatt god nytte av dette medikamentet. I denne artikkelen skal vi se nærmere på dette produktet og hvor det vil være lurt å kjøpe det dersom lav pris er blant de viktigste faktorene for deg.

4.9


En introduksjon av Antabuse

Virkestoffet heter Disulfiram og er å finne helt reseptfri i den generiske varianten Antabuse. Dette virkestoffet har vært kjent lenge, men det var ikke før i 2008 i Danmark at dette produktet ble først markedsført, og det er i Danmark at dette legemiddelet er mest foreskrevet. Det er også godkjent av FDA for bruk i USA og blir stadig mer populært verden over for behandling av alkoholisme.

Ta det oralt med et fullt glass vann. Du må ikke finne på å ta dette legemidlet innen 12 timer etter å ha drukket alkohol. Tablettene kan du knuse og blande med en væske før inntak. Ta medisinen med jevne mellomrom og ikke oftere enn anvist eller i henhold til legens råd. Skulle du ha tatt for mye av dette legemidlet, må gi Giftinformasjonen eller legevakten kontaktes med en gang.

Antabuse og potensielle bivirkninger ved bruk

Antabuse helt uten resept kan du handle i styrkene 250 mg og 500 mg. Det har også vist seg å ha en positiv effekt på covid-pasienter, noe som har gitt et oppsving i salget. Produktet kan gi noen bivirkninger, og av de mindre alvorlige formene har man observert svimmelhet, endring i sexlyst, hodepine og kvalme. De mer alvorlige bivirkningene er for eksempel synsendringer, mørk urin, allergiske reaksjoner og tap av virkelighetsoppfatning.

Dette legemiddelet uten resept kommer med et pakningsvedlegg som alle bør lese nøye før man begynner å kjøpe og svelge tabletter. Her vil det stå mer utdypende informasjon om bivirkninger og korrekt bruk. Husk at dersom du skulle føle noen form for ubehag som følge av inntak, bør du ikke være redd for å oppsøke hjelp av den profesjonelle typen.

Antabus kan du kjøpe her i Norge

Antabuse uten resept har de fleste apotek i landet vårt valgt å føre i sitt produktutvalg. Det høres fint og flott ut. Men det store problemet er bare at prisene kan være et stort problem da det er svindyrt å handle det. Men takk og lov kan man gå til anskaffelse av dette produktet gjennom andre kanaler – nemlig på nett. Fordelen med å handle digitalt, og dette skal vi komme nærmere innom i avsnittet nedenfor.

Handle reseptfri Antabus på nett

Antabuse reseptfritt er svært dyrt her til lands, så hvorfor ikke heller velge å gå inn på internett og skaffe seg det online? Utover store besparelser vil du oppleve megafordeler som hurtig og billig frakt til døra, ingen ventetid i kø, ingen pinlige møter med bekjente på det lokale apoteket samt et hav av betalingsmåter som er beskyttet med SSL. Dessuten vil du få en enkel og god oversikt over hele produktporteføljen til apoteket med et par museklikk.

Er Antabuse billig? Hvor mye koster det?

Antabuse uten resept er rimelig om du går inn på nett og gjør et kjøp der. Nettapoteker har mye lavere kostnader enn andre apoteker ettersom de har mange færre ansatte og slipper å leie lokaler i befolkede områder. En annen årsak er at de har gode avtaler med produsentene og pleier å kjøpe store mengder om gangen, som igjen vil komme kundene godt til gode i form av lav pris.

Antabuse er et medikament av generisk type og blir produsert i India. Hvis du vil kjøpe det, er de to ulike styrkene tilgjengelig i esker med fra 30 til 360 tabletter. Et lurt tips er å handle flere tabletter om gangen for å redusere prisen ytterligere.

Hvordan kjøper man Antabus online?

Å kjøpe dette produktet eller et hvilket som helst annet medikament online er noe de aller fleste med mobil eller PC vil få til uten problemer. Likevel kan det være greit med en liten gjennomgang dersom man har lite erfaring med å handle på nett:

  • Få frem startsiden til nettapoteket i nettleseren
  • Søk etter Antabuse eller det produktet du trenger i søkefeltet. Det er også mulig å bla seg gjennom kategorisidene for å finne produkter
  • Velg den esken med det antallet tabletter og mengden virkemiddel du ønsker og se pris
  • Gå til kassen og velg den betalingsløsningen du ønsker å betale med
  • Oppgi personopplysningene det bes om

Det er altså ikke vanskelig å kjøpe online. Og det gjelder også for de andre apotekvarene. Dersom du ikke allerede har prøvd å kjøpe online, er det noe vi kan anbefale på det sterkeste. Du vil bli overrasket hvor enkelt og praktisk det er.

Antabuse — en liten oppsummering

Reseptfri Antabuse er for deg som ønsker hjelp til å kontrollere suget etter alkohol. Det har vist seg å gi god effekt og bare fortsetter å øke i popularitet verden over. Bivirkningene er sjeldne, og de alvorligste av dem er relativt milde.

Reseptfri Antabuse kjøper du enkelt på nett til god pris, og fordelene med å gjøre dette er mange i forhold til om du kjøper på de tradisjonelle apotekene. Derfor kan vi på det sterkeste å kjøpe på internett neste gang du får behov for en eller annen apotekvare.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *