Addyi

addyi

Flibanserin

Addyi er ofte kjent som Flibanserin og er et generisk legemiddel som brukes til å behandle redusert sexlyst hos kvinner som ennå ikke har gått gjennom overgangsalderen. Det er også for kvinner som aldri tidligere har vært plaget av lav sexlyst.

Flibanserin skal kun brukes når den seksuelle lysten er nedsatt og ikke skyldes annen medisinsk tilstand, psykisk lidelse, forholdsproblemer- eller ved bruk av narkotika og andre medisiner.

Tabletten skal ikke benyttes av menn eller kvinner som har gått gjennom overgangsalderen.

4.8


Disse kan ikke ta i bruk Addyi:

 • menn
 • kvinner som har vært gjennom overgangsalder
 • barn under 18 år
 • om du har lavt blodtrykk
 • om du har en historie med alkoholisme eller narkotikamisbruk
 • alkoholikere
 • du som har en leversykdom
 • du som har en historie med depresjon eller psykisk sykdom

Det skal nevnes at at Flibanserin er et legemiddel som finnes i Europa, og kan fås tak i til en rimelig pris. Og om du velger å kjøpe dette legemiddelet uten resept på nett, vil du få det tilsendt raskt og rimelig.

addyi

Kan jeg kjøpe Addyi uten resept på nett i Norge?

Ja det kan du! Om du velger å kjøpe via internett, så er du sikker på å få den dosen du ønsker og at du får de raskt levert. Du finner legemiddelet reseptfri hos norsk-apotek.com. Og best av alt; disse kan du finne raskt og enkelt via internett til en hyggelig pris.

Hvor kan jeg finne Addyi?

Du kan kjøpe Addyi på apotek i Norge – og vi kan anbefale på det sterkeste at du finner dem på nett hvor du også får den reseptfri. Om du velger å handle legemiddelet via nett, så har du mulighet til å velge mellom flere doseringer og priser, og du vil få en rask levering. Det finnes mange lovord om Addyi der ute, og det er et trygt og bra legemiddel om du som kvinne har liten sexlyst.

Er Addyi reseptfri og hva er pris på tabletten?

Ja det er den, og om du velger å bestille den på nett så vil du alltid ha den tilgjengelig dersom du plutselig skulle ha behov for den. Å bestille tablettene uten resept er både trygt og enkelt. I tillegg vil du fort oppdage at om du velger å kjøpe Addyi via internett, så er det det rimeligste alternativet for deg, og du får den attpåtil helt uten resept.

Hva er det viktig å vite om Addyi?

Før du inntar den generiske flibanserin tabletten, er det viktig at du vet hvilken dosering du skal ha. Dette vil stå på pakningsvedlegget.

Dosering og størrelse av tabletten Addyi

Tablettene kan du kjøpe på nett, og de finnes i størrelsen 100mg uten resept.

Hva bør legen min vite om Addyi?

Før du bestemmer deg for å kjøpe Addyi, fortell legen din om alle dine medisinske tilstander, inkludert om du:

 • drikker alkohol, har brukt narkotika, eller har hatt alkohol- eller narkotikamisbruk
 • om du noen gang har hatt depresjon eller andre psykiske problemer
 • har lavt blodtrykk eller en medisinsk tilstand som kan forårsake lavt blodtrykk
 • er gravid eller planlegger å bli gravid. Det er ikke kjent om Addyi vil skade den ufødte babyen
 • ammer eller planlegger å amme. Det er ikke kjent om Addyi går over i morsmelken din. Du og legen din bør bestemme om du vil ta Addyi eller amme. Du skal ikke gjøre begge deler.

Fortell legen din om alle medisinene du tar, inkludert reseptbelagte og reseptfrie medisiner, vitaminer og urtetilskudd. Addyi kan påvirke måten andre medisiner fungerer på, og andre medisiner kan påvirke måten Addyi fungerer på, og kan forårsake alvorlige bivirkninger.

Hvordan fungerer Addyi – Virkning og Bivirkning?

Addyi er et reseptfritt legemiddel som brukes til å behandle hypoaktiv (lav) seksuell lyst-lidelse (HSDD) hos kvinner som ikke har gått gjennom overgangsalderen, som ikke har hatt problemer med lav seksuell lyst tidligere- og som har lav seksuell lyst uansett type av seksuell aktivitet, situasjonen eller seksuell partner.

Hvilke bivirkninger kan jeg oppleve av Addyi?

Addyi kan forårsake alvorlige bivirkner, blant annet: Trøtthet, som er en vanlig bivirkning ved bruk av denne, og kan være alvorlig. Å ta tabletten kan øke risikoen for søvnighet hvis du tar det når du er våken, om du drikker alkohol eller tar visse medisiner eller urtetilskudd.

Lavt blodtrykk og besvimelse kan skje når du tar dette legemiddelet selv om du ikke drikker alkohol eller tar andre medisiner eller urtetilskudd. Risikoen for lavt blodtrykk og besvimelse øker hvis Flibanserin tas mens du er våken, hvis du drikker alkohol innen 2 timer etter at du har tatt tabletten, eller hvis du tar visse medisiner eller urtetilskudd.

Hva er de vanligste bivirkningene fra Addyi?

De vanligste bivirkningene ved bruk av Flibanserin er svimmelhet, kvalme, tretthet, vanskeligheter med å sovne- eller å holde seg våken, tørr munn.

Hvordan skal Addyi tabletten inntas?

Du skal innta 100 mg, som tilsvarer en rosa, oval tablett. Denne tabletten skal tas oralt og må tas når du skal legge deg. Om behandlingen ikke har hatt noen virkning etter 8 uker, kan du avslutte den. Om du går glipp av en dose, så skal du ikke doble neste dose men ta neste dose ved sengetid igjen.

Er det noe annet jeg bør vite om Addyi?

VIKTIG: Ikke dele medisinen med andre enn den er tiltenkt, og hold den ute av barns rekkevidde. Oppbevares i romtemperatur under 30 C. Du kan kjøpe Addiy helt reseptfri hos norsk-apotek.com til en rimelig pris.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *