Avodart

avodart

Dutasteride

I denne artikkelen skal vi ut se på fordelene ved å kjøpe Avodart på nett. Det er mange som ikke vet at det er mulig å kjøpe reseptfrie medisiner over nettet, men siden 2016 kan man bestille reseptsfrie medisiner fra godjente apotek.

Fordeler ved kjøp av Avodart på nett

Virkestoffet i Avodart er Dutasterid, og medisinen brukes hovedsakelig til behandling hos menn med forstørret prostata. Dutasterid klassifiseres som testosteron 5 – alfa reduktasehemmer. Virkemiddelet sørger for at prostakjertelen minker og samtidig påvirkes urinstrømmen.

4.7


Forstørret prostata inntreffer ofte hos eldre menn, i og med at prostata fortsetter å vokse, og enkelte får problemer med urinstrømmen. For noen kan det føre til vannlating om natta, for andre igjen kan det føre til trangt urinrør, som gjør det svært vanskelig, noen ganger nesten umulig å urinere. Det er ganske lett å se for seg den negative innvirkningen dette kan ha på en manns liv. Avodart hjelper til med å behandle disse symptomene, slik at de som lider av forstørret prostata rett og slett kan få tilbake en normal hverdag.

avodart

Dosering og bruk av Avodart

Som ved all bruk av medisiner, er det viktig å lese og følge bruksanvisningen. Dersom man har eller har hatt leversykdommer, vil det være ekstra viktig å ta en prat med legen sin før man tar i bruk legemidler. Avodart er et legemiddel som kun skal brukes av menn. Kvinner, ungdom og barn bør ikke berøre virkestoffet i tablettene.

Generisk Avodart kommer i kapsler på 0,5 mg, og den vanlige doseringen er en kapsel pr. dag. Kapslene tas med vann. Lengde på behandling kan variere, da noen merker bedring svært kort tid etter oppstart, mens andre igjen må vente mange måneder. Hvis du er uheldig og glemmer å ta dosen din en dag, skal du ikke ta dobbel dose neste dag.

Finnes det bivirkninger av å bruke Avodart?

De aller fleste medisiner kan gi bivirkninger, men disse reaksjonene kan variere mye fra person til person. Når man bruker Avodart er det greit å være oppmerksom på at bivirkningene nedenfor kan forekomme:

  • Reaksjoner som gir utslag i allergi
  • Impotens
  • Nedsatt libido
  • Ømme, større bryst
  • Svimmelhet ved bruk sammen med enkelte andre medisiner

I tillegg finnes bivirkninger som er svært sjeldne, deriblant tap av hår, hjertet pumper blod dårligere rundt i kroppen, nedstemthet og hevelser/smerter i testiklene.

Hvor får jeg tak i Avodart uten resept til en lav pris?

Norge er et vidstrakt land, og for svært mange kan det være langt til nærmeste apotek. Når man endelig kommer seg dit, må man ofte stå i lange køer for å komme til kassa. Noen synes også det er flaut å handle på apoteket. Spørsmål og informasjon fra betjeningen føles ikke som noe man vil andre skal høre. Vi ønsker ikke å snakke om våre plager foran naboen som kanskje står bak i køen.

Med internett i hvert et hjem i Norge nå, er det ikke lenger nødvendig å måtte kjøre til apoteket. Avodart er heldigvis mulig å kjøpe uten resept online.

Hva er fordelene med å kjøpe Avodart reseptfritt på nett i Norge?

Den største fordelen med å kjøpe medisiner uten resept på nett, er sannsynligvis den at apoteket alltid er tilgjengelig. Det er ingen åpningstider å forholde seg til, heller ingen helligdager. Å handle på nett gjør man nøyaktig når det passer seg og når man har tid. Ingen kø, ingen naboer eller nysgjerrige kunder, bare deg selv i ditt eget hjem.

Et kjøp av reseptfri medisiner på nett tar ikke lang tid, og det gjør ikke leveringen heller. Du bestiller i fred og ro hjemme, og får medisinene levert bare få dager etterpå. Ved besøk i et fysisk apotek, må du i mange tilfeller vente noen dager uansett, dersom apoteket ikke har akkurat dine medisiner på lager.

Pris er viktig ved hvert et kjøp, det være seg matvarer, diesel, møbler eller medisiner. Pris kan variere fra apotek til apotek, og når du kjøper Avodart uten resept over nett, kan du enkelt sammenligne pris før du inngår et kjøp. Å springe rundt fra apotek til apotek i byen for å undersøke priser er rett og slett ikke noe vi ønsker å bruke dyrebar tid på. De fleste apotekbesøk tar som regel litt lang tid på grunn av kø. Hjemme tar det kun noen få minutter, man slipper å være flau foran andre kunder eller betjening, det er rask levering, god pris og det beste med alt: null stress.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *