Kamagra Oral Jelly

kamagra oral jelly

Sildenafil Citrate

Kamagra Oral Jelly er et effektivt våpen for menn i Norge i kampen mot seksuell lidelse – erektil dysfunksjon. Legemidlet kommer i pakker i form av gelé med fruktsmak og kan kjøpes i Norge via online via apoteket uten resept.

100mg

100mg × 10 jellies
Pris: kr 645,13
100mg × 20 jellies
Pris: kr 1 183,18
100mg × 30 jellies
Pris: kr 1 613,63
100mg × 50 jellies
Pris: kr 2 420,71
Gratis frakt
100mg × 70 jellies
Pris: kr 3 012,57
Gratis frakt
100mg × 90 jellies
Pris: kr 3 389,21
Gratis frakt
Gratis frakt

Kamagra Oral Jelly produserer de samme effektene som Viagra sammen med noen ekstra fordeler:

  • Det virker omtrent dobbelt så fort som tabletter; Effekter er synlige på ca. 15 minutter i stedet for 30 til 60 minutter forbundet med piller. Det varer like lenge, i gjennomsnitt 4 til 6 timer.
  • Den behagelige smaken av gelé er bedre og enklere å ta enn piller, ideell for menn som har problemer med å svelge piller.
  • Prisen på gelé er betydelig mindre enn tablett modellene.

Etter å ha tatt en dose Kamagra Oral Jelly, kan du føle en seksuell opphisselse og være klar for langvarig sex. Du vil ikke bare føle deg som en gigant, men kan også forbedre ditt fremtidige sexliv dramatisk. Den viktigste aktive ingrediensen i Kamagra (Sildenafil) er 100% naturlig. Når den absorberes i blodet til et mannlig menneske, stimulerer det blodstrømmen til penis, noe som resulterer i en normal sunn ereksjon.

Kjøp av Kamagra Oral Jelly uten resept på nett gir deg den laveste prisen, høyeste produktkvaliteten og rask levering. Vårt online apotek tar vare på norske kunder og vil aldri avsløre din sensitive informasjon til noen tredjepart.

kamagra oral jelly

Forhåndsregler

Nettapoteket bør gi deg noen forhåndsregler du bør være oppmerksom på når du kjøper og tar Kamagra oral gelé. Du må unngå å ta stoffet hvis du:

  • lider av kardiovaskulær sykdom;
  • tar allerede andre erektil dysfunksjon medisiner;
  • har en lever- eller nyresykdom;
  • hadde et hjerteinfarkt;
  • har overfølsomhet overfor noen av innholdsstoffene i Kamagra;
  • lider av lavt eller høyt blodtrykk;
  • er en mann under 18 år eller over 65 år.

Avhengig av pasientens helsetilstand kan dosen økes til 100 mg. Dette er den anbefalte dosen, mens den maksimale anbefalte frekvensen er en gang daglig.

Uønskede og allergiske reaksjoner

Kamagra oral gelé kan forårsake ulike bivirkninger, hvorav de vanligste er hodepine, neste stopp, rødme, fordøyelsesbesvær, svimmelhet, synsforstyrrelser (endringer i fargesyn, sløret syn etc.).

Det skal aldri brukes med nitrater, beta-blokkere og orale hypoglykemiske midler. samtidig bruk av Kamagra oral gelé med disse stoffene kan føre til tragiske konsekvenser.

Sildenafil har større effektivitet når du tar det før måltidet. Det anbefales ikke å konsumere alkohol med Sildenafil fordi det øker risikoen for bivirkninger.

En rask og effektiv løsning

Ikke nøl, kjøp Kamagra Oral Jelly for menn online uten resept for en rimelig pris nå og løse dine ereksjonsproblemer for godt, vårt online apotek er åpent 24/7. Nyt en god sex og varig glede med partneren din som definitivt vil legge merke til og sette pris på din nye libido og seksuelle ferdigheter som et norsk beist, økt med denne billige og effektive ED-medisinen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *