Zithromax

zithromax

Azithromycin

Zithromax er et legemiddel for menn og kvinner som inngår i en antibiotikagruppe som heter makrolidantibiotika. Det blir brukt til å behandle ulike typer infeksjoner i urinveiene og livmorhalsen når penicillin er uegnet. Videre kan det brukes mot infeksjoner i luftveiene og betennelse i ørene. Zithromax har vist seg å være svært effektivt og har hjulpet mange mennesker med å bli kvitt infeksjoner.

4.9


Hvis du synes det er flaut å kjøpe legemidler som dette på et vanlig apotek i Norge (for menn kan det være ekstra ille), anbefaler vi deg å kjøpe dem på nett. Litt lengre ned i denne anmeldelsen skal vi gå gjennom fordeler med å handle online. Men selv om legemidler uten resept er lett tilgjengelige på internett, finnes det noen forholdsregler du bør ta før du velger å kjøpe Zithromax. Blant annet bør du kontakte legen din hvis:

  • du lider av en eller flere leversykdommer
  • nyrefunksjonen din er sterkt nedsatt
  • du lider av muskelsykdommer som svekker musklene dine
  • du er i risikogruppen for å utvikle forstyrrelser i hjerterytmen
  • du går på andre medisiner som kan komme i konflikt med Zithromax.

Zithromax får du kjøpt uten resept med virkestoffene 250 mg, 500 mg og 1000 mg. Fortsett å lese videre for å se hvor mye du kan spare dersom du velger å handle i større mengder.

zithromax

Zithromax uten resept – Funksjon og bivirkninger

Hvor mye dose du trenger avhenger av hva slags infeksjon du ønsker å behandle og alder. Du bør derfor lese pakningsvedlegget nøye før du tar i bruk dette legemidlet samt rådføre deg med fastlegen din. Tablettene skal svelges hele og helst i forbindelse med et måltid. Du bør være klar over at virkningen kan vare i flere dager etter at du avsluttet behandlingen, selv om du i utgangspunktet bare hadde tenkt å bruke det i svært kort tid.

Zithromax kan som alle andre legemidler også gi bivirkninger. Den vanligste og minst farlige bivirkningen i dette tilfellet er diaré. Andre bivirkninger kan være hodepine, oppkast, smerter i magen, hjertebank, tørr hud og søvnløshet. Heldigvis oppstår bivirkninger svært sjeldent, så de aller fleste brukere av Zithromax kommer ikke til å merke noe. Hvis du likevel skulle være så uheldig å oppleve noe unormalt, bør du kontakte legevakten umiddelbart.

Alternativer for kjøp av Zithromax til Norge

Zithromax er et legemiddel både for menn og kvinner. Det kan fås uten resept på et hvilket som helst apotek i Norge, men ulempen med de tradisjonelle apotekene er at prisen ofte er skyhøy. Å kjøpe produkter i online apotek på nett er fremtiden og bringer bare fordeler med seg. Du kan blant annet få produktene raskt levert til hvor du måtte ønske i Norge, betalingsinformasjonen din er godt beskyttet med SSL, du kan handle komfortabelt fra sofaen osv.

Zithromax i Norge kjøpt online

Pris vil imidlertid være det som er det mest avgjørende for oss når vi skal handle et produkt. Å handle online på nett vil alltid være billigere, og jo større kvanta vi handler, desto rimeligere blir det. La oss ta et eksempel. 12 tabletter Zithromax med 250 mg virkestoff gir en pris på litt under 16 NOK pr. tablett. Dette er billig, men hvis du kjøper 360 tabletter Zithromax med samme styrke, får du hver tablett til en pris på rett under 11 NOK. Så ikke vær redd for å slå på stortromma når du først er i gang!

Hvorfor har Zithromax så lav pris i apotek på nett?

Lurer du på hvorfor det er så dyrt å handle Zithromax uten resept og lignende legemidler på apotek i Norge sammenlignet med online apotek på nett? Svaret ligger i kostnader og utgifter. Det er en kjent sak at det meste er dyrt her til lands. Et nettapotek slipper alt dette og kan drive lønnsomt og på en helt annen måte. Om du ser en god pris på Zithromax på nett er det bare å slå til med et kjøp og være helt sikkert på at kvaliteten er på topp. Den norske apotekbransjen skjelver i buksene og må rett og slett redusere prisene sine kraftig dersom de skal kunne hamle opp med den digitale utviklingen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *