Xenical

xenical

Orlistat

Xenical er et legemiddel for menn og kvinner som blir brukt til å behandle fedme. Det kan fås uten resept og fungerer ved å hindre tarmen i å fordøye omtrent ⅓ av fettet i mat som du spiser. Dette høres kanskje for godt ut til å være sant, og det er det til en viss grad. Du er nemlig også nødt for å kombinere en Xenical-kur med en lavkaloridiett for at du skal få noen virkning. Dermed kan du ikke fortsette å hive i deg pizza, burgere og det du måtte ønske hver dag, for det hadde blitt altfor enkelt.

4.9


Fedme er et stort samfunnsproblem i alle aldersgrupper i Norge, og staten bruker hvert år milliarder av kroner for å bekjempe denne sykdommen. Dessuten har et økt fokus på kropp de siste årene gjort at flere og flere ønsker å miste noen kilo. Da er det godt at vi har Xenical som kan fungere som en støtte på veien. Fortsett å lese videre for å lære mer om Xenical og hvor du kan kjøpe dette produktet til best mulig pris.

xenical

Slik bruker du Xenical

Xenical er tilgjengelig for deg å kjøpe i Norge uten resept med styrkene 60 mg og 120 mg. Du svelger en tablett oralt med et glass vann i forbindelse med måltider der rundt 30% av kaloriinnholdet kommer fra fett. Alternativt kan du ta én tablett én time etter måltidet. Ikke ta Xenical i større doser enn det som er anbefalt. Doser større enn 120 mg har ikke vist å gi større vekttap.

Ettersom Xenical kan redusere absorpsjon av fettløselige vitaminer, anbefales det at du også tar kosttilskudd bestående av vitaminene D, E og K. Hold øye med uvanlige endringer i kroppsfunksjonen. Følg også nøye med på hvor mye fett som er i kostholdet ditt. For mye fett i måltidene kan nemlig forsterke bivirkninger som:

  • smerter i nakke og rygg
  • sterke smerter i magen
  • gulfarge på huden eller den hvite delen av øyet
  • tretthetsfølelse og svimmelhet.

Hvis du opplever noen av disse bivirkningene, må du ikke nøle med å oppsøke medisinsk hjelp.

Slik får du tak i Xenical

Xenical har hjulpet mange fortvilte overvektige mennesker med å bli slankere. Problemet er bare at dette legemiddelet har en svært høy pris på apotek i Norge. Heldigvis har vi en god løsning på dette problemet, nemlig å gå inn på nett og kjøp Xenical online. Fordelene ved å handle på nett i et online apotek er mange, blant annet får du et mye større utvalg og en bedre oversikt, du kan få produktene levert til hvor som helst og du slipper å bekymre deg for å oppleve pinlige situasjoner på ditt lokale apotek (for menn er dette kanskje det verste som kan skje).

Kjøp av Xenical på nett til Norge

Xenical uten resept kan kjøpes i et hvilket som helst apotek i Norge. Men som med alle andre produkter som selges her er også Xenical et ganske så dyrt produkt. Online handling er derfor et mye bedre alternativ. På nett vil du ikke bare finne dette produktet til en mer behagelig pris, men du kan også dra nytte av mange andre gode fordeler.

Pris er uten tvil det vi er mest opptatt av når vi velger å kjøpe legemiddelprodukter. På nett kan du nå få 10 tabletter med Xenical 60 mg uten resept for menn eller kvinner til rett under 21 NOK pr. tablett. En annen flott ting med å handle online er at ting blir billigere jo mer du kjøper. Går du for pakken med 180 tabletter, reduseres prisen til litt under 7 NOK pr. tablett, så her er det mye å spare for storkjøpere!

Hvorfor har Xenical så lav pris online?

Dette er et spørsmål mange stiller oss. Det er egentlig ikke så komplisert. På nett kan du få Xenical til en brøkdel av prisen du er vant med å finne i Norge rett og slett fordi et nettapotek kan få produktene til en mye lavere innkjøpspris. Dessuten er de faste kostnadene tilnærmet lik null. Dette gir utslag på totalprisen som kommer forbrukeren til gode.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *