Priligy

priligy

Dapoxetine

Priligy for menn består av virkestoffet «dapoksetin» og inngår i en legemiddelgruppe med navnet «selektive serotonin-reopptakshemmer». Denne flotte medisinen gjør at menn holder ut lenger under seksuell aktivitet. Ejakulasjonen blir forsinket og man får bedre kontroll, noe som vil være med på å fjerne bekymringer og pinlige situasjoner.

5


Hvilke styrker av Priligy finne i Norge?

Priligy kan brukes av menn i voksen alder som sliter med for tidlig utløsning, eller prematur ejakulasjon som det kalle på fagspråket. En slik medisinsk tilstand kan være svært problematisk for menn og påvirke seksuelle forhold i en negativ retning. Vær klar over at du ikke kan bruke Priligy dersom:

  • du er allergisk mot dapoksetin eller andre bestanddeler
  • du lider av hjerteproblemer
  • du har en tidligere medisinsk historie med irritabilitet, mani eller depresjon
  • du har lett for å besvime
  • du benytter legemidler mot migrene, depresjon, søvnvansker og bipolar lidelse.

Priligy får du kjøpt uten resept i styrkene 30 mg, 60 mg og 90 mg. Litt lenger ned i denne anmeldelsen vil vi fortelle deg hvor du bør kjøpe Priligy. Det er nemlig stor forskjell på pris om du kjøper det online på nett eller på et vanlig fysisk apotek i Norge.

priligy

Slik bruker du Priligy uten resept

Som alltid når du skal begynne å ta et nytt legemiddel, bør du også med Priligy først rådføre deg med fastlegen for å forsikre at du kan ta det trygt. Hvis du opplever bivirkninger som kvalme og oppkast, må du oppsøke legevakten umiddelbart. Andre alvorlige bivirkninger kan være epileptiske anfall, kramper, lavt blodtrykk, besvimelse og humørendringer.

Priligy skal tas én til tre timer før du har tenkt å gjennomføre den seksuelle aktiviteten, og du kan kun bruke det én gang i døgnet. Aldri ta mer enn anbefalt dose. Svelg pillen hel og med et helt glass vann. Du velger selv om du ønsker å ta den med et måltid eller ikke. Videre må du huske på å oppbevare dette legemidlet utenfor barns rekkevidde og kaste det når det har gått ut på dato.

Slik kjøper du Priligy online og sender det til Norge

Priligy er et genialt legemiddel for menn som vi kan anbefale til alle som sliter med for tidlig utløsning. Du kan kjøpe det uten resept på apotek over hele Norge, men det betyr også til en svært høy pris. Derfor vil det lureste være å kjøpe det på nett til en mye lavere pris. Det finnes massevis av fordeler med å handle online, blant annet slipper du å bevege deg ut av huset, du slipper pinlige situasjoner, varene leveres raskt til alle steder i Norge, alle kjøp er beskyttet med SSL-teknologi og du kan handle hva du vil uten resept.

Kjøp av Priligy uten resept fra apotek på nett

Du har kanskje lett febrilsk etter Priligy uten resept i et håp om finne noen som selger dette produktet til en rimelig pris og dermed gjøre et godt kjøp. Dersom du har vært på ulike apotek i Norge, så har du kanskje merket at prisforskjellene ikke er særlig store. Det er nettopp av denne grunn vi anbefaler online apotek på det aller sterkeste. På nett vil du kunne finne Priligy til sterkt reduserte priser. Dette gjør deg kanskje skeptisk, men vi kan love deg at produktet er helt identisk med det du ville fått i Norge.

Hvordan kan Priligy på nett ha så lav pris?

Når man ser et tilbud som er for godt til å være sant, er det lett å bli skeptisk. Men det er det ingen grunn til. Et apotek på nett har så lave kostnader at det ikke gir mening å selge Priligy til en like høy pris som det som er vanlig i Norge. Vi anbefaler deg å legge bort skepsisen og heller nyte godt av alle de gode fordelene som et apotek på nett har å by på. Dersom du fortsatt er skeptisk, kan du jo kjøpe et mindre antall tabletter, bare for å gjøre en test og selv oppleve at frykten du hadde var uberettiget.

Den viktigste fordelen med å handle i online apotek er selvsagt de lave prisene. Jo mer du handler på nett, desto billigere blir det. Vi kan ta et eksempel. 10 tabletter Priligy med 30 mg virkestoff koster omtrent 42 NOK pr. tablett. Går du for pakken med 180 tabletter, vil hver tablett kun koste rundt 21 NOK. Holdbarheten til Priligy er ganske god, så du trenger ikke bekymre deg for at tablettene skal gå ut på dato med det første.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *