Priligy

priligy

Dapoxetine

Priligy for menn består av virkestoffet «dapoksetin» og inngår i en legemiddelgruppe med navnet «selektive serotonin-reopptakshemmer». Denne flotte medisinen gjør at menn holder ut lenger under seksuell aktivitet. Ejakulasjonen blir forsinket og man får bedre kontroll, noe som vil være med på å fjerne bekymringer og pinlige situasjoner.

Priligy kan brukes av menn i voksen alder som sliter med for tidlig utløsning, eller prematur ejakulasjon som det kalle på fagspråket. En slik medisinsk tilstand kan være svært problematisk for menn og påvirke seksuelle forhold i en negativ retning. Vær klar over at du ikke kan bruke Priligy dersom:

  • du er allergisk mot dapoksetin eller andre bestanddeler
  • du lider av hjerteproblemer
  • du har en tidligere medisinsk historie med irritabilitet, mani eller depresjon
  • du har lett for å besvime
  • du benytter legemidler mot migrene, depresjon, søvnvansker og bipolar lidelse.

Priligy får du kjøpt uten resept i styrkene 30 mg, 60 mg og 90 mg. Litt lenger ned i denne anmeldelsen vil vi fortelle deg hvor du bør kjøpe Priligy. Det er nemlig stor forskjell på pris om du kjøper det online på nett eller på et vanlig fysisk apotek i Norge.

priligy

Slik bruker du Priligy

Som alltid når du skal begynne å ta et nytt legemiddel, bør du også med Priligy først rådføre deg med fastlegen for å forsikre at du kan ta det trygt. Hvis du opplever bivirkninger som kvalme og oppkast, må du oppsøke legevakten umiddelbart. Andre alvorlige bivirkninger kan være epileptiske anfall, kramper, lavt blodtrykk, besvimelse og humørendringer.

Priligy skal tas én til tre timer før du har tenkt å gjennomføre den seksuelle aktiviteten, og du kan kun bruke det én gang i døgnet. Aldri ta mer enn anbefalt dose. Svelg pillen hel og med et helt glass vann. Du velger selv om du ønsker å ta den med et måltid eller ikke. Videre må du huske på å oppbevare dette legemidlet utenfor barns rekkevidde og kaste det når det har gått ut på dato.

Slik får du tak i Priligy

Priligy er et genialt legemiddel for menn som vi kan anbefale til alle som sliter med for tidlig utløsning. Du kan kjøpe det uten resept på apotek over hele Norge, men det betyr også til en svært høy pris. Derfor vil det lureste være å kjøpe det på nett til en mye lavere pris. Det finnes massevis av fordeler med å handle online, blant annet slipper du å bevege deg ut av huset, du slipper pinlige situasjoner, varene leveres raskt til alle steder i Norge, alle kjøp er beskyttet med SSL-teknologi og du kan handle hva du vil uten resept.

Den viktigste fordelen med å handle i online apotek er selvsagt de lave prisene. Jo mer du handler på nett, desto billigere blir det. Vi kan ta et eksempel. 10 tabletter Priligy med 30 mg virkestoff koster omtrent 42 NOK pr. tablett. Går du for pakken med 180 tabletter, vil hver tablett kun koste rundt 21 NOK. Holdbarheten til Priligy er ganske god, så du trenger ikke bekymre deg for at tablettene skal gå ut på dato med det første.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *