Flagyl

flagyl

Metronidazole

Flagyl er et legemiddel både for menn og kvinner. Det fungerer mot mange infeksjoner som har oppstått på grunn av bakterier og andre typer mikroorganismer. Blant annet kan det brukes til å behandle en rekke infeksjoner i tannkjøttet, underlivet og tarmen. I tillegg fungerer det utmerket til å forebygge mot infeksjon i forbindelse med kirurgi.

4.8


Dessverre er det slik at Flagyl uten resept fort kan komme opp i høy pris på et vanlig apotek i Norge. Dersom du fortsetter å lese videre, vil du få vite om en bedre måte å kjøpe legemidler på. Det er nemlig mye å spare hvis du handler i et online apotek. I tillegg finnes det et flust av andre fordeler med å handle på nett som du ikke kan dra nytte av hvis du handler på gamlemåten.

flagyl

Bruk av Flagyl uten resept kjøpt på nett

Flagyl uten resept er tilgjengelig med både 200 mg og 400 mg virkestoff (metronidazol). Du bør alltid ta kontakt med legen din før du begynner å ta Flagyl for å finne den dosen som er best for din type behandling. Flagyl tas ved å svelge en tablett med et glass vann eller annen væske i faste intervaller, og aldri i større mengder enn det du har fått beskjed om fra legen. Hvis du tror du har tatt for mye Flagyl, må du umiddelbart oppsøke medisinsk assistanse.

Hvis du glemmer å ta en dose, må du ta den så snart du får mulighet til det. Hvis det skulle vise seg at det ikke er lenge til din neste dose, må du ikke ta den glemte dosen slik at det totalt sett blir en dobbel dose. Det finnes noen bivirkninger forbundet med Flagyl, men både for menn og kvinner har det vist seg at dette kun skjer i sjeldne tilfeller og er ikke noe du trenger å være redd for. Vær likevel obs og ta kontakt med lege dersom du skulle oppleve følgende:

  • magesmerter
  • alvorlige allergiske reaksjoner
  • mangel på matlyst
  • hevelse i hud og slimhinner
  • kvalme og diaré over en lengre tidsperiode.

Kjøp Flagyl i Norge til god pris

Flagyl uten resept er som vi tidligere har nevnt svært dyrt på apotek i Norge. Det beste alternativet du sitter igjen med da er å kjøpe dine apotekvarer fra et online apotek på nett. Da vil du for eksempel kunne få Flagyl til en mye bedre pris og nyte fordeler som et større vareutvalg, rask levering til alle adresser i Norge, trygg og sikker betaling med SSL-kryptering og unngåelse av pinlige situasjoner på det lokale apoteket. For menn vil det siste punktet trolig være en av de største fordelene.

Mange vil selvsagt sette pris på de lave kostnadene som er forbundet med å kjøpe varer fra online apotek på nett. Vi skal nå se et priseksempel på Flagyl og hvor mye du kan spare ved å kjøpe større mengder om gangen. Hvis du for eksempel kjøper 30 tabletter med Flagyl 400 mg, koster hver tablett rett under 7 NOK. Men hvis du går for Flagyl-pakken med 360 tabletter, koster hver tablett bare litt over 5 NOK. Som du kan se, så er det mye å spare ved å handle stort på nett!

Er salg av billig Flagyl fra online apotek lureri?

Nei, det er det overhode ikke. Vi nordmenn er så vant til dyr Flagyl fra norske apotek at det er helt naturlig å bli skeptisk når man ser legemidler til en sterkt redusert pris. Vi kan berolige deg med at den store prisforskjellen handler om hvordan man driver en virksomhet på og hvilke faste kostnader man må betale hver måned. Et online apotek har ikke de store lønnskostnadene som et vanlig apotek har. Dessuten er leiekostnader nesten ikke-eksisterende. Dermed er det fullt mulig for dem å kunne tilby samme Flagyl uten resept til fantastisk lave priser, til stor glede for forbrukerne.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *