Femara

femara

Letrozole

Femara består av det aktive virkestoffet letrozol og inngår i en gruppe legemidler som heter aromatasehemmere. Dette er en hormonell behandling av brystkreft og er derfor ikke beregnet for menn. Brystkreft blir ofte stimulert av østrogen, det kvinnelige kjønnshormonet. Femara blokkerer aromatase-enzymet, noe som senker østrogenmengden og dermed fremveksten av kreftceller som trenger østrogen for å vokse.

4.8


Femara blir brukt når man ønsker å unngå at brystkreft returnerer. Det kan også brukes til forhindring av spredning av brystsvulster til andre deler av kroppen. Hvis du fortsetter å lese videre, vil du få tips om hvor du bør kjøpe Femara uten resept for å få det til best mulig pris. Det er nemlig stor forskjell på om du velger å kjøpe online på nett eller på et vanlig apotek i Norge.

femara

Slik bruker du Femara

Femara får du kjøpt uten resept med 2,5 mg virkestoff i pakker med 30, 90, 120 og 180 tabletter. Du må alltid ta Femara akkurat slik som legen din eller apoteket har gitt beskjed om. Den vanligste dosen er én pille med Femara én gang pr. dag med et glass vann eller annen væske. Det er opp til deg å bestemme om du ønsker å ta Femara i forbindelse med et måltid eller ikke. Femara ble ikke laget for menn og gir kun virkning hos kvinner.

Du må ta Femara hver dag så lenge som legen din har gitt beskjed om. Det kan hende at du trenger å ta dette legemidlet i mange måneder eller år. Legen din vil følge deg opp under Femara-behandling for å se om den har noen effekt. Bivirkninger i forbindelse med Femara oppstår sjeldent, men ta kontakt med legen din umiddelbart dersom du opplever noe av følgende:

  • lammelse eller svakhet i armer eller ben
  • trykkende smerter i brystet som oppstår plutselig
  • rødhet og hevelse langs blodkar som er smertefulle når du berører dem
  • frysninger, høy feber, munnsår eller vedvarende tåkesyn.

Slik får du tak i Femara

Femara uten resept har vært til god hjelp for mange kvinner som har lidd av brystkreft. Du kan kjøpe det på et hvilket som helst apotek i Norge, men dette kan fort bli en dyr affære. Hvis du derimot velger å handle i et online apotek på nett, vil du kunne få et mye bedre tilbud og en helt annen pris. I tillegg vil du kunne dra nytte av fordeler som mulighet til å handle apotekvarer hjemmefra (for menn er dette en av de viktigste fordelene), trygge kjøp som er beskyttet av SSL-kryptering, rask levering til over hele Norge og mye annet.

Pris er nok uten tvil det vi alle er mest opptatt av når vi handler. Hvis vi tar Femara som et eksempel, vil du i et online apotek på nett kunne få tak i 30 Femara-tabletter med 2,5 mg virkestoff til en pris på rett over 10 NOK pr. tablett. Går du for den største pakken med 180 tabletter, må du bare ut med 7 NOK pr. tablett. Som du ser, så lønner det seg å kjøpe mye når du først er i gang.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *