Clomid

clomid

Clomiphene

Clomid inngår i en legemiddelgruppe som heter antiøstrogener. Det ligger i selve navnet at her har vi å gjøre med hemming av de kvinnelige kjønnshormonenes funksjon. Virkningen til dette legemiddelet foregår ved at klomifen, som er virkestoffet til dette legemiddelet, fester seg til reseptorene i celler som østrogen vanligvis påvirker. Dette kan være til stor hjelp for kvinner som sliter med å bli gravide takket være stimulering av eggløsning.

4.9


Clomid er laget for kvinner, og ikke for menn. Grunnen til at det ikke er bra for menn å ta dette produktet er at de kan utvikle kvinnebryster, noe som må sies å være en svært så uheldig bivirkning. Mange kvinner i Norge har imidlertid hatt stor glede av Clomid ved at prosessen med å bli gravid har gått mye raskere. Man skal likevel ta noen forholdsregler før man begynner å ta Clomid:

  • ta kontakt med lege hvis du lider av lever-, nyre- eller hjertesykdommer
  • ikke ta Clomid hvis du lider av depresjon
  • unngå å kjøre bil rett etter at du har tatt Clomid
  • Clomid er kun for kvinner som ønsker å bli gravide
  • ikke innta alkohol i kombinasjon med Clomid.

clomid

Slik bruker du Clomid uten resept

Clomid kan du kjøpe uten resept med styrkene 25 mg, 50 mg og 100 mg. Den minste pakken består av 30 tabletter, og den største hele 360 tabletter. Vi anbefaler å kjøpe de største pakkene ettersom du da får de største besparelsene. På slutten av denne anmeldelsen vil vi gå gjennom et eksempel på pris fra et online apotek på nett.

Vanlig dosering er 50 mg hver dag i rundt fem dager. Dersom ovulasjon ikke skjer, kan dosen med fordel økes til maks. 100 mg. Utover dette må ikke dosen økes. Det må gå minst én måned mellom hver behandling, og brukeren må være helt sikker på at hun ikke er gravid før neste behandling påbegynnes. Etter tre behandlingsforsøk er det vanlig å anse Clomid for ikke å fungere.

Kjøp Clomid på nett til Norge

Clomid er helt ypperlig for kvinner som ønsker å øke sine sjanser for å bli gravid. Du kan kjøpe det uten resept nesten overalt i Norge på de fleste apotek, men dette er ikke noe vi vil anbefale deg å gjøre ettersom du da blir tilbudt en alt for høy pris. Det smarteste valget er å kjøpe Clomid uten resept i et online apotek på nett. Det er mange fordeler forbundet med å handle online, som å slippe å forlate hjemmet, man unngår flaue situasjoner på det lokale apoteket (for menn kan dette være den viktigste fordelen), alle kjøp er godt beskyttet med SSL-kryptering og man får produktene levert til hvor som helst i Norge.

Her får du Clomid til lav pris i Norge

Det er ikke få av oss som har ergret seg over de superhøye prisene på Clomid og andre legemidler på norske apotek. Men som kjent så er ikke bare Clomid uten resept og legemidler som er dyrt i Norge. Absolutt alt er dyrt her. Det er dette som er årsaken til at handling på nett har tatt helt av i det siste. Online apotek er også en del av denne bølgen, så her har du en mulighet til å gjøre et godt kjøp av Clomid til en rimelig pris.

Mange vil nok si at pris er den viktigste faktoren for hvor man velger å handle sine apotekvarer, og da er handling på nett uten tvil det rimeligste alternativet. Hvis du for eksempel velger å handle 30 tabletter med Clomid 25 mg, koster hver tablett litt over 10 NOK. Går du for pakken med 360 tabletter, er det ytterligere besparelser å hente – kun litt over 8 NOK pr. tablett må du ut med da!

Hvorfor er Clomid så billig i online apotek?

Når et tradisjonelt apotek går til innkjøp av Clomid, så må de ut med høye utgifter på toll og andre skatter som myndighetene har pålagt dem å betale. Denne regningen går selvsagt til forbrukere som deg og meg. Et online apotek på nett slipper alle disse ekstra kostnadene, og dette er en av årsakene at de kan tilby Clomid og mange andre legemidler til meget reduserte priser. Så neste gang du trenger medisiner, anbefaler vi at du skaffer deg dem over internett.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *