Filitra

filitra

Vardenafil

Filitra er et potensmiddel av meget høy kvalitet og blir mye brukt i pornobransjen. Disse tablettene blir produsert av Fortune Health Care, og du kan utføre et kjøp av Filitra med virkestoffet vardenafil i doser på 20 mg eller 40 mg. Dette er doser som skal være tilstrekkelig for de aller fleste av oss, uansett hvor alvorlig den erektile dysfunksjonen er.

4.8


Hvis du ønsker å gjøre et kjøp av Filitra i et vanlig apotek i Norge, må vi dessverre skuffe deg. De indiske merkevarene selges ikke offisielt på apotek i Europa ettersom kostnader og pris ville blitt altfor høye. Heldigvis kan du kjøpe Filitra på nett og få dem fraktet til der du vil til en rimelig pris. 100% anonymitet er garantert og det finnes mange fordeler forbundet med å handle online.

Filitra – funksjon og bivirkninger

Den aktive ingrediensen i Filitra, vardenafil, hjelper menn som lider av erektil dysfunksjon med å kunne gjennomføre samleie og andre seksuelle aktiviteter med partneren sin. Dette vidunderstoffet sørger for at blodet trenger inn i penis og gjør den hard – i flere timer eller så lenge du er seksuelt opphisset. Hvis ereksjonen varer i flere timer uten at du er seksuelt opphisset, må du ringe legevakten da dette kan skade penisen.

Bivirkninger som er forbundet med Filitra er blant annet svimmelhet, kvalme, redusert synsevne og kraftige hjertebank. Disse oppstår heldigvis sjeldent, så du kan trygt gjennomføre et kjøp av Filitra og være vel vitende om at det kommer til å gå bra. Hvis du har en medisinsk historie med hjertesykdommer, må du først snakke med legen din om dette legemidlet er egnet for deg.

filitra

Beste måten å få tak i Filitra

Som vi allerede har nevnt får du ikke gjennomført kjøp av Filitra på norske apoteker. Men det gjør ikke noe når du kan handle på internett og utnytte gode fordeler som:

  • Gjennomføring av kjøp helt uten resept
  • SSL-kryptering som gjør at betalingsinformasjonen forblir trygg
  • Pris og utvalg som man bare kan drømme om å se på apotek i Norge
  • Frakt som går unna på bare noen få dager
  • Kjøp mye – spar mer!

La oss ta et eksempel på pris. Filitra 20 mg koster bare rundt 26,00 NOK pr. tablett hvis du kjøper pakken med 10 tabletter. Er du på utkikk etter enda lavere pris, anbefaler vi å kjøpe mer. En pakke med 180 tabletter av samme produkt gir en pris på rett under 10,00 NOK pr. tablett.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *