Fildena

fildena

Sildenafil Citrate

Fildena er en utmerket løsning på noe stadig flere menn i Norge lider av, nemlig erektil dysfunksjon, eller impotens som man sier på folkemunne. Dette er et legemiddel for menn bestående av virkestoffet sildenafil. Sildenafil utvider blodårene i penis slik at blodet får en bedre gjennomstrømning ved seksuell opphisselse.

4.9


Dermed oppnår man en ereksjon som kan vare i opptil 4 timer, til glede for både brukeren av legemiddelet og vedkommendes partner. Fildena svelges enkelt og kan fås med resept på apotek i styrkene 25 mg, 50 mg og 100 mg. I tillegg er de lett tilgjengelige online på nett, og da gjerne til en mye lavere pris. Selv om ting er enklere på internett, må du huske at du ikke får kjøpt reseptbelagte legemidler uten resept i seriøse nettbutikker.

Hvilke apotek i Norge selger Fildena online?fildena

Fildena uten resept i Norge

Fildena vil normalt sett ikke gi noen bivirkninger i de aller fleste tilfeller ved korrekt bruk. Men som med alle legemiddeltyper har også dette noen potensielle bivirkninger forbundet med seg. De mest vanlige er hodepine, tett nese, nedsatt synsevne, kvalme og svimmelhet. Sjeldnere og mer alvorlige bivirkninger er hjerneslag, uregelmessige hjerteslag og besvimelse. Ta alltid kontakt med legen din hvis du opplever en eller annen form for alvorlig bivirkning ved å ta dette legemiddelet.

Det kan også være interessant å tenke over følgende før man bestemmer seg for å gjennomføre et kjøp av Fildena:

  • Har du hjerteproblemer, bør fastlegen din undersøke om hjertet ditt kommer til å tåle påkjenningen.
  • Hvis du ikke lider av erektil dysfunksjon, må du ikke bruke Fildena.
  • Fildena er utviklet for menn, så kvinner bør holde seg unna.
  • Alkohol kan redusere evnen til å oppnå ereksjon. Drikk derfor ikke mer enn en moderat mengde alkohol før du tar Fildena.
  • Et stort og fettrikt måltid kan gjøre at det tar lengre tid før ønsket effekt oppnås.

Hvor er det best å gjøre et kjøp av Fildena?

Fildena er tilgjengelig på et hvilket som helst apotek i Norge. Det som imidlertid har blitt mer og mer vanlig i en verden som stadig blir forenklet av teknologi er å kjøpe legemidler online. Å sitte i godstolen hjemme og handle på nett byr på en helt annen opplevelse. Det er enklere, mer oversiktlig og varene blir levert raskt på døra. I tillegg er kjøpene beskyttet med SSL-sertifikat. For menn som ikke kan fordra å gå i fysiske butikker, eller som synes det er flaut å kjøpe potensmidler over disk – enten det er snakk om med eller uten resept – er dette en helt ypperlig ting!

Hvorfor har Fildena så god pris på nett?

Fildena er et av de mest populære legemidlene som finnes, så derfor går et online apotek til innkjøp av store mengder av det. Mange har også spesialavtaler med produsentene som presser prisene nedover enda mer. Dette er perfekt for oss som forbrukere og gjør at vi kan handle Fildena uten resept til en prislapp man ikke vil finne noe sted i Norge. Et apotek på nett har heller ikke store lønnskostnader og andre utgifter forbundet med driften sin, så dette er vinn-vinn for alle parter.

En annen stor fordel med å handle i et online apotek er prisene. På nåværende tidspunkt kan man gjøre et kjøp på nett av Fildena-tabletter med 25 mg virkestoff til en pris i overkant av 6,00 NOK pr. tablett. Dette er en pris du aldri vil finne noe sted i Norge. Kjøp derfor dine Fildena-tabletter komfortabelt hjemmefra på mobilen eller datamaskinen din. Husk bare å få resept fra legen din først, for uten resept kommer du ikke særlig langt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *