Fildena Extra Power

fildena extra power

Sildenafil

Dessverre ser vi i dagens moderne samfunn en stor økning i antallet menn som sliter med erektil dysfunksjon, og Norge er intet unntak. For menn er dette noe svært dramatisk ettersom penisen er selve tegnet på manndommen, og uten den blir man nesten som en kvinne å betrakte. Men heldigvis er det mye god hjelp dere ute man kan få for å bøte på problemet, og et av disse hjelpemidlene er Fildena Extra Power.

4.8


Fildena Extra Power er et legemiddel som mange menn har fått øynene opp for de siste par årene og derfor velger å kjøpe. Årsakene til populariteten kan være mange, men de viktigste grunnene er nok høy effektivitet kombinert med få bivirkninger. Dersom det nå er første gang du hører om Fildena Extra Power uten resept, vil vi anbefale deg å fortsette å være online og lese videre for å lære mer om medikamentet, hvor du bør kjøpe det, hvorfor du ikke bør kjøpe det på apotek i Norge, og hvor mye du kan spare ved å kjøpe det på nett til lav pris.

fildena extra power

Dette er Fildena Extra Power

Virkestoffet, altså den aktive ingrediensen i Fildena Extra Power for menn uten resept, er sildenafil. Egenskapene til sildenafil kommer virkelig til syne når det klarer å åpne opp blodårene i penisens svampelegeme slik at friskt blod kan komme inn og gjøre penisen fin og hard til å gjennomføre et samleie. Det kan nesten virke som magi, men dette er det forsket mye på og vitenskapen ligger til grunn for det hele.

Vær bare obs på at som med alle andre legemidler der ute kan også Fildena Extra Power også føre med seg noen bivirkninger. Det du særlig bør være på utkikk etter er kraftig hodepine, hjertebank og en ereksjon som ikke vil forsvinne etter flere timer. Da må du oppsøke legevakten så raskt du klarer for å unngå at problemene utvikler seg til å bli irreversible. De mildere formene for bivirkninger etter å ha tatt Fildena Extra Power kan være kvalme og røde kinn. Disse vil forsvinne av seg selv etter en liten stund og skal normalt sett ikke utgjøre noen stor fare.

Hvor får jeg tak i Fildena Extra Power?

Vi skal gå rett på sak og si at du bør gjøre det du kan for å kjøpe legemidler på apotek i Norge. Det blir rett og slett altfor dyrt. Fildena Extra Power for menn har nemlig en pris som kan gjøre et kraftig innhugg i lommeboka dersom du hadde kjøpt en større mengde. Derfor anbefaler vi deg å handle i apotek uten resept på nett. Fordelene med å kjøpe online er:

  • Rabatt ved kjøp av større mengder
  • Ikke noe tull under betaling, takket være SSL-teknologi
  • Bestilling komfortabelt fra sofaen hjemme
  • Priser som ikke finnes andre steder.

Til slutt skal vi gi et eksempel på pris slik at du selv får se hvor mye du kan spare.

150 mg Fildena Extra Power eske med 10 tabletter vil ikke koste noe mer enn like under € 3,40 pr. tablett, mens en eske med hele 360 tabletter ligger på omtrent € 1,40 pr. tablett. Så hva er konklusjonen? Kjøp dine legemidler online på nett, og kjøp mye om gangen for å spare mest mulig.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *