Avana

avana

Avanafil

Avana er et legemiddel for menn som lider av erektil dysfunksjon og inntas oralt med et glass vann før en planlagt seksuell aktivitet. Den aktive komponenten til Avana er avanafil, et virkestoff som har vært på markedet både i Norge og i utlandet i flere år nå. Avanafil slapper av musklene og øker blodstrømmen til bestemte steder i kroppen. Etter inntak vil Avana begynne å fungere etter 15-30 minutter og gi en virkning i opptil fire timer slik at et samleie kan gjennomføres problemfritt.

4.9


Avana er lett tilgjengelig på de fleste apotek, både på nett og fysiske. Hvis man velger å gjøre sitt kjøp online, vil man imidlertid ofte finne legemidler til en mye lavere pris. Dette gjelder for legemidler som kan kjøpes både med og uten resept. Fortsett å lese til slutten av artikkelen for å se et priseksempel.

avana

Hva bør man tenke på før man tar Avana?

Ikke ta Avana hvis du er allergisk mot avanafil. Hvis du går på hjertemedisiner, må du alltid rådføre deg med en lege for å forsikre deg om at kroppen kommer til å tåle påkjenningen. Nitroglyserin i kombinasjon med avanafil kan føre til et øyeblikkelig og alvorlig fall i blodtrykket. Blir du kvalm eller svimmel under den seksuelle aktiviteten, eller opplever smerter i brystet, i armene eller i nakken, må du oppsøke legevakt. Oppsøk også hjelp dersom ereksjonen er smertefull eller varer i mer enn 4 timer. Priapisme, eller langvarig ereksjon, kan nemlig være skadelig for penis.

Avana kan også redusere blodtilførselen til nervene i øyet. Dette kan føre til et plutselig synstap og være svært ubehagelig. Dette er imidlertid en bivirkning som forekommer sjeldent og er mer vanlig for menn med høyt blodtrykk, høyt kolesterol, diabetes og hjertesykdom.

Hvor kan jeg få kjøpt Avana?

Hvis du er litt lur, så bør du vurdere å utføre et kjøp av Avana uten resept på nett. Det finnes flere fordeler ved å gjøre dette, blant annet:

  • Apotek på nett kan by på et mye større vareutvalg. Dette gjelder både for varer som kan kjøpes med og uten resept.
  • Du slipper å stå i kø og kan handle komfortabelt hjemme fra godstolen.
  • Å kjøpe potensmidler kan være flaut for menn. Når du handler på internett, slipper du å snakke med noen.
  • Alle online kjøp er beskyttet med et SSL-sertifikat og dermed 100% sikre.
  • Det nøyaktig samme produktet som du finner på et vanlig apotek blir solgt til en mye lavere pris online.
  • Leveringen til Norge er rask og kommer rett på døra di.

Den aller viktigste fordelen er nok uten tvil en lavere pris. Avan selges både med styrkene 50 mg og 100 mg. Hvis du for eksempel ønsker å kjøpe 120 piller med 50 mg virkestoff, koster hver pille rett over 33,00 NOK. På et vanlig apotek i Norge må man ut med mye mer, så det er mye å spare på å kjøpe Avana online.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *