Apcalis Oral Jelly

apcalis oral jelly

Tadalafil

Apcalis Oral Jelly er en variant av generisk Cialis. Den aktive komponenten er tadalafil. Når seksuell stimulering forårsaker en lokal frigjørelse av nitrogenoksid, fører hemming av PDE 5 til økning av cGMP-nivåer i penis. Dette resulterer i avslappede muskler og forstørret blodstrøm til vevene i penis, noe som forårsaker ereksjon. Apcalis Oral Jelly gir ingen effekt for menn når seksuell stimulering er fraværende. Hvis seksuell opphisselse er til stede, vil man kunne oppleve effekt etter bare 15-30 minutter etter inntak.

5


Apcalis Oral Jelly er ikke så lett tilgjengelig på apotek i Norge, så derfor er det best å kjøpe det på nett.  Hvis du velger å gjøre et større kjøp online, vil du se at du vil få en bedre pris desto mer du handler. Dette gjelder ikke bare for Apcalis Oral Jelly, men også for mange andre legemidler som kan kjøpes med eller uten resept. På slutten av denne artikkelen vil du få se et priseksempel på akkurat dette.

apcalis oral jelly

Hva bør man være obs på før inntak av Apcalis Oral Jelly?

Det anbefales å ikke bruke Apcalis Oral Jelly med grapefruktjuice, alkoholholdige drikker og tobakk. Hvis du bruker tobakk og samtidig tar Apcalis Oral Jelly, kan dette føre til et plutselig synstap. Oppsøk fastlegen din før du begynner med Apcalis Oral Jelly hvis du har en unormal penis, lider av hjertesykdom, blødning, magesår eller diabetes eller tidligere har opplevd tilstander som hjerteinfarkt og nyresvikt.

Vanlige bivirkninger forbundet med Apcalis Oral Jelly er rødming i ansiktet, hodepine, mageproblemer, diaré og kvalme. I mer sjeldne tilfeller kan lavt blodtrykk, tåkesyn og endringer i fargesyn og unormal utløsning oppstå. Langvarige ereksjoner eller priapisme (smertefull ereksjon i mer enn 6 timer) er også mulig. Hvis ereksjonen varer i mer enn 4 timer, må du søke øyeblikkelig medisinsk hjelp da dette kan skade penisen din for alltid.

Hvor er det mulig å få kjøpt Apcalis Oral Jelly?

Apcalis Oral Jelly uten resept er svært dyrt å kjøpe i Norge. Derfor er den beste måten å få kjøpt dette legemiddelet på på nett. Det finnes flere fordeler ved å gjøre dette. De viktigste er:

  • Et apotek på nett kan by på et ganske stort utvalg av legemidler. Dette gjelder både for legemidler som kan kjøpes med og uten resept.
  • Man slipper å forlate hjemmet sitt, stå i kø og kaste bort tiden sin.
  • Mange vegrer seg å kjøpe potensmidler, og spesielt for menn kan det være ekstra vanskelig. Ved å kjøpe på nett er man anonym og slipper å møte på naboen.
  • Et online kjøp er beskyttet med SSL-kryptering og dermed helt trygt.
  • Varene fraktes raskt og vil innen kort tid dukke opp i postkassa di i Norge.

Dette er alle gode fordeler, men den som trolig er den viktigste for folk flest er garantert muligheten til å få en vare til en lavere pris. Apcalis Oral Jelly selges kun med 20 mg tadalafil. Hvis du for eksempel ønsker å gjøre et kjøp av 120 doser av Apcalis Oral Jelly om gangen, koster hver dose rett over 27,00 NOK. Kjøper du kun 10 doser, vil hver dose ha en pris på nesten 46,00 NOK. For menn som er på utkikk etter en billig handel, vil det derfor lønne seg å kjøpe stort i et online apotek!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *