Chloroquine

chloroquine

Reseptfri Chloroquine – hvordan kjøpe og bruke det

Chloroquine er et medikament man kan kjøpe uten resept og som i hovedsak blir brukt til å forebygge og behandle malaria i områder der malaria er tilstedeværende. Visse typer former for malaria, resistente typer og kompliserte tilfeller krever normalt sett en annen eller tilleggsmedisin. Selv om det ikke finnes noen formell forskning på området, skal reseptfri Chloroquine være trygt å ta under graviditet. På nett vil du finne dette legemiddelet uten resept til en svært god pris, så dersom du skal reise til et malariaområde, bør du ikke kjøpe disse tablettene i et vanlig apotek som du finner i stort sett hele Norge. Da vil du nemlig tape massevis av penger. Så fortsett å lese, så skal vi prøve å gjøre deg litt klokere på denne medisinen og hvordan det fungerer.

4.9


Chloroquine uten resept – virkemåte

Tabletter kan du kjøpe og få i versjonene 250 mg og 500 mg til svært gunstig pris. Virkestoffet til reseptfri Chloroquine heter chloroquine phosphate og har vist seg å ha god virkning. En beskyttelse mot malariamyggen vil starte så snart du har startet behandlingen med den aller første tabletten. Ettersom reseptfri Chloroquine undertrykker immunsystemet midlertidig, brukes reseptfri Chloroquine også til behandling av noen autoimmune lidelser, som revmatoid artritt.

Slik tar du Chloroquine – kjøpt på nett eller her i Norge

Chloroquine uten resept må du ikke finne på å svelge før du har tatt turen til doktoren din forsikret deg 100 % om at dette legemiddelet ikke kommer til å føre til noen alvorlige reaksjoner i kroppen. For noen grupper kan det være relativt farlig dersom de svelger dette legemiddelet uten resept. Etter at legen har gått god for legemiddelet, er det bare til å bestille eller kjøpe det. Det må ikke brukes til behandling av malaria siden det utelukkende er til forebygging i god tid før man går inn i et malariaområde. Sørg for å ikke ta en større dose enn hva som er oppgitt på innholdsfortegnelsen eller den dosen doktoren har gått god for.

Chloroquine – bruk og bivirkninger

Chloroquine uten resept er et medikament de fleste av oss helt uten problemer kan kjøpe, og normalt sett kommer man aldri til å oppleve en eller annen form for alvorlige bivirkninger. Men når det er sagt, betyr det ikke at reseptfri Chloroquine er helt fritt for bivirkninger. I kliniske studier som har pågått over flere år har man nemlig kartlagt både svake, alvorlige, vanlige og uvanlige bivirkninger. Her er noen av disse:

  • Uønskede eller ukontrollerte bevegelser (deriblant rykninger i ansikt og tunge)
  • Tegn på alvorlig infeksjon (som for eksempel feber, frysninger og vedvarende sår hals)
  • Ubehagelig metallsmak i munnen
  • Døvhet eller tinnitus

Uansett hvor alvorlig eller ikke en eventuell bivirkning skulle føles for deg, må du ikke være redd for å ringe til legevakten for å få profesjonell medisinsk hjelp. Hvert sekund kan telle. Dersom du velger å kjøpe dette legemiddelet, bør du for alt i verden lese gjennom hele pakningsvedlegget for å være på den sikre siden og bli fullt klar over alle farer forbundet med denne medisinen.

Kjøpe Chloroquine til rimeligste pris

Det skal mye til for å finne reseptfri varianter av dette legemiddelet her i Norge til en fornuftig pris, enten det er snakk om i butikk eller på apotek. Det er derfor vi anbefaler alle å slutte å handle sine apotekvarer på slike steder, og heller vende nesa mot den digitale verdenen. På nett vil du nemlig finne det aller meste til sykt mye lavere priser, også dette produktet. I det neste og siste avsnittet skal vi se på hvilke andre fordeler enn pris som du kan dra nytte av dersom du velger å gjøre dine kjøp online.

Kjøp Chloroquine på nett – hva slags fordeler finnes

Lav pris er selvsagt vel og bra og i seg selv en utslagsgivende fordel som vil få de fleste fornuftige mennesker til å kjøpe på nett. Men om du fortsatt ikke er overbevist, kan vi nevne følgende fordeler: Rask levering til dør eller postkasse, trygge betalingsløsninger med SSL-teknologi, god kundeservice, ingen resept nødvendig og rabatt jo mer du kjøper av et produkt. Så neste gang du trenger dette legemiddelet reseptfritt eller en annen form for apotekvare: Kjøp det på nett og utnytt alle de gode fordelene dette fører med seg!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *